Stop masyna

Stop masyna

Savaitgalis… o masyna stop… vakar gryztant namo gale kalades pradejo trintis jau metalas metalan… Liūdnasteks ramiai gerti, kad niekur nevziuoti Cha cha Šypsena

127lt ir pakeitimo kastai ir riedi toliau Cha chanezinau kuo,bet vakar uzkliuvo sitas Juokiasiyoutube.com/watch?v=uBBj1aMeUdco sitas zinau jau kuo uzkliuvoyoutube.com/watch?v=7g7xCTWfB6Y

zodziai prasmingi Gerai

o ant to dzyypo nera indikacijos garsines,kad kaladeles eina i pabaiga? Nekaltas

plia muzika klausotes,vakar skaiciau straipsni,kad jei bugnas musa dazniau nei sirdis,tai ypac jaunimui zaloja psichika… Cha cha

dr > na priekines pradejo cypauti pora dienu jau… tai ir gi ten nedaug like… teks keist, o gala galvojau, kad reiks keist kai tik masina nupirkau, bet dar gera pusmeti pravaziavau… nx tokios muzikos ir as nesuprantu… mololetku amfitaminciku muzonas. As dabar dazniausiai M1 plius kalusausi, arba rusisku Bi2, zmefira, mumi troli ir pan… woodiz > ferodo kalades 168lt mazmena… su nuolaida bus iki 130… pakeitimo kastai max 50lt… ir nuo visos sumos - PVM… ir vaziuojam toliau Šypsena

nesuprantu ir aš tokios muzikos… O, Mumiy Troll priminė, taip norėčiau vėl į koncą…

Kadangi kaladėlės kaip ir numiro, tai inkarą įsitaisei? jei teisingai supratau geltono troso paskirtį Cha cha

50lt pakeitimas…turekit sazines ,vasara moketi pinigus uz kaladeliu keitima. plia parukydamas per 30-45min pasikeiciu,nebent ten kas nors mundriai keiciasi

patraukit ta skrebuti nuo ekrano uzpiso ble jau kiekeviena diena cia matyti Piktas

dr002, tai jei bugnai tokiu tempu zaloja psichika, as ligoniu ligonis matomai esu, nes megstu kartais D&B paklausyti Cha cha

o tai diskų netekinsi jei metalas pažeistas? praeitą savaitę taip pat buvo nutikę Šypsena

dr > px nx uz 50 lt tegul kasnors pasikrusa… man kai rata nuleido 2 val kol pasikeiciau… 6 varztai visgi ir pakelt ta masina ne tiap paprasta ir t.t. o dar be keltuvo onononizmas grynas… o siap gal istikro reiks diskus tekint… kaip skaoma kiekvienas tegul dirba savo darba… drylio > nepatinka p.is.k nx kaip sakoma … Špyga

ubags dzyps o ne masin

ir tu psik nx Cha cha