Stogas
seip aisku, tik kazin ar toks stogas atsipirks kada.
Ar cia fotovoltines paneles ant stogu? Tada
Tai perki auto,kompą ar telefoną su mintimi ar atsipirks?
! - kai perku , tai imu ta, kuriai kuras man pigiausiai atseina. Niekad nepirkciau
, kuriai litras kuro kainuoja ~15lt.
Kuriai auto litras kuro kainuoja 15lt? p.s.aš pvz daviau,nesvarbu auto pirksi už 10k lt ar 1000k lt,nemanau kad tikslas bus atsipirkimas.Nebent komercinis transportas,bet tai jau paskirtis kita…
15lt:4.7lt cia panasus santykis kaip elektros is LESTO ir fotovoltines 0.46lt:1.43lt. Nu nx man elektra po 1.43lt/kwh?
Tai kam man kišti į auto dujas,nors jos perpus pigesnės?
Ir man duju nereikia - as zaliu dyzeliu po ~3lt/l vaziuoju ir valio.
kam man tokia nauda kuri per mano gyvenima neatsipirks jei rozetkoje jau viskas yra.
Krabass: vakar “Verslo zinios” rase apie tai. Lietuvoje projektas (parduodant elektra Lesto) atsiperka per 7-8 metus. O toliau - tik “navaras” vz.lt/article/2012/6/25/saule-sviecia-o-uzdirba-is-jos-tik-suma niausiAi, ir niekas netrukdo naudotis elektra is rozetes ir tuo pat metu pardavineti saules pagaminama energija. Ziurekit placiau, mielieji
O Lesto ar privalo nupirkti ? Susidesi batareiku uz N liamu litu (nezinia is kur paimtu tarpkitako) ir paskui neturesi kur det tos elektros
aj daidynas, ir lobistu ismyslas, uz sita “prabngia” keliasdesimt kartu brangesne neia tomine elektra galiausiai sumokes galutiniai vartotojai…
Krabass> šiai dienai Lesto, sutartimi įsipareigoja pirkti elektrą iš, tarkim tavęs, 12-ka metų. Per tą laiką įranga įvairiais skaičiavimais turėtų būti atsipirkusi. O po tų 12-os metų - nors ir tvanas…
o po tu 12 metu hana batareikom stai tau ir pasaka
Dar kisene reiks patustint uz utilizavima
A kam utilizuot? Gi prie konteinerio nunešęs pastatei ir fsio
nu jei nakti ftiharia tai taip
cia panasu UK .o ten dabar beveik 100 % elementu kainos dengia valstybe .tai ko gi blogai ?