stilinga masinyte
neatrodo patikima
isore apgaulinga
new joc city?
Mm, smartukas
taburete ant ratu
geriau mini cooper’į nusipirksiu ,šitie ne itin : )
C1 pirkite,2 ar 3 iseis uz cooperio kaina
Mieste tik tokias pripažįstu, nėr čia ko su didelėm lakstyt, ir taip vietos nėr
cia ne automobilis
Man irgi patinka! nelabai kietai atrodo, bet mieste kaip tik, labiausiai erzina, kai ryte sedi kamsciuose, o didziausiose masinose po viena zmogu visur
o kiek dar fermeriu/ukininku su visureigiais privaziuoja…
patikima. teko padaryt su šitu auto avariją prieš tris metus, liko nepataisoma, o aš neprisisegus diržo buvau, atsidūriau griovyje su automobiliu, bet nieko nesusilaužiau, kelios mėlynės ir ant žandikaulio šašas… įsikibau į vairą tsip, kad nagai beveik “sulindo” į delną. ech. gailiuos, kad taip lėkiau kvaila jauna galvelė buvo.images.bite.lt/banga/files/content/200608/44da50d8cc69b.jp gimages.bite.lt/banga/files/content/200608/44da422e1f345.jp g
galva stikla sudauzei? p.s.dirzus segtis reikia ne del policijos
ne galva, panelė visa sprogo, išsižergė ir vairas išdaužė stiklą. kai draugai atvažiavo, tai irgi galvojo, kad su galva išdaužiau, apžiūrinėjo ir galvą, ir šonkaulius,nes buvo tarp jų daktarų.o nesisegiau dėl to, kad tipo žinai, prie ežero atgal iš kaimelio važiavau. šiaip aš žvyrkeliais niekad nelakstydavau, važiavau asfaltuotu keliu greitokai, 120 maždaug. o po to posūkis ir kalniukas, ir prisiminiau, kad ten prasidės žvyras, ir sustabdyt spėjau iki 95 kokių geriausiu atveju, ir prieš žvyrą atleidau stabdį, galvojau gal netyčia išeis išvairuot, bet tada kaip sakant užsokus su smartu ant posūkio kur žvyras jau galėjau tik melstis. prisimenu spėjau per tas sekundes daug pagalvot dieve, nežinau ar čia iš vakaro tas baliukas man galvą taip buvo susukęs, nes gyvenime tokių nesąmonių nedarydavau, vairavau nuo 5 metų su tėčiu, o nuo 12 vienai jau duodavo. bet va matyt reikėjo pamokos. taip gailiuosi ir taip gėda buvo, kad ne kokiam mieste kas nors užkišo, o kažkokiam žvyrkelyje pati prigrybavau
aj dar ten kur ta foto kur vidus mašinos, tai ant sėdynės matosi, kad spaudžiau staigiai stabdį, oda liko nuo dešinės kojos