stickeris
tipo močkrušys?
ajajai koks prikolistas
sixeri, tai kad nesumale, o pasake kad super normali paprasta negendanti masina…
su ta rs6 kai pisciau ant stabdziu, kad susimurytu mentu snukiai man i bamperi. *gėjus*tai *****i provokuotojai.
efix, nebutinai… gali buti, kad tiesiog pacanai reiskiasi ir tiek tipo motinos riaumojima sulygina su dusle
nuo kazkur 96-97 gal, kai nukirto su nezymeta ta dar zalia volva 460 triptrakine, kazkaip fixuojasi anie man atsimint nutikimus, atsiliepimus ir ka pats maciau (tuo paciu ir tas pirmasis kartas kai kirto) - beveik visad naglai provokuoja nezinau kaip isvengt tu, kurios is priespriesos prasilenkiant fiksuoja, bet tuos viena kryptim vaziuotus kazkaip visad nuspeju ir apziuriu lenkdamas, jei koks itarimas
nu bl, kas cia per provokacijos? mazi vaikai gal esat? sedi ant siknos - pasitrauki i kita juosta ir leidi lekt lakunams. Leistinas greitis yra leistinas greitis.
Bet uztat galima reikti, kad tai eSlinas… kap ir eMpoketc ir kaina kaip uz pre FL nebloga…
Pries gera menesi,lekiu nuo gariunu su M6 paskui golfa gti,ir erzinu prilipes ant subines ji,judam kazkur 13-14,ir kur jau ishsiskiria kelias link lazdynu i aplinkeli,ieinam i posuki,A6 uzkliuna uz akiu sidabrine,nezymeta,as per stabdzius ir susilyginu salia jos,keliusnikas atsisuka,nepatenkintu veidu pakraipo galva ir per tapke palengva,paskui golfa,golfas matau jau ant tiesiosios tolokai,mentai nardo paskui ji,dingsta is vaizdo,ir jau prie sviesoforo virsulyskese pamatau audi susistabdzius guoli,nekazka bahuriukui,nes ten +50 tikrai ji buvo,jei dar del nardymo po juostas nepripaise
Tai rida nepasiekus 200kkm,tai i kaina nemaza,keista,kad tik taip trumpai paturejo,banana 5litri dujinta gan ilgai drože.
Dr, jei masinoj yra Aux in isvestis ar pajungus per toki kabeli tiny.lt/shmm8ht USB flash’a pajungus gros ar ne?
Blia,istryniau posta nenutuokiu kokiu budu jis gros,nes aux reikia jau garsa paduot,man rodos čia *pimp…*nia
yra BT su aux,per telefona paduosi muzika i mage ir tada gros. 3-4$ arba rimtesni 9-11$
BT ok, reiks nusipirkt, tik nelabai turiu muzikos tel, nebent Youtube leisti o sitas laidas kur imeciau ir sitas sudukas tiny.lt/4x687u, turetu jau veikt manau, tik gal valdymas bus ko gero nepatogus - ne per mage masinos, o per ta suduka.
Gros,bet manau nenoresi isgirsti kaip gros esme,kad i auxa jau turi paduot garsa,mage tik ji sustiprina
as tai leidziu per BT ir naudoju TuneIn appsa,visos lt radio stotys yra,kokybe geresne nei per antena
per ta suduka gros, bet patariu i telefona susimest muzika ir per BT arba laidu jungt, ir kokybe muzikos bus geresne ir valdymas patogesnis, metosi namuose panasus sudukas, galiu atiduot
Blia Deniska kaip merga, krito biski respektas mano akyse Kieta pakaba, bet ant kelio gerai laikosi, gerai laikosi, bet kieta pakaba
Nu ir sedynes aisku vargina del tos pakabos, nu jei jau taip imi su paprasta pakaba ir gazuoji.
Tai psa prota,sedynes liuks,o pakaba i stock gali pasikeist už 400€ ,nes kiek suprantu,užteks amortiku ir spyruokliu.