Stevia

Stevia

vakar atejo pastu x300 saldesnis nei cukrus ir 0 koloriju

Rupinies figura? Nekaltas Linksmybės Cha cha

JO IR x300 kartu daugiau hemijos ir x300 greiciau vezys atsiras Juokiasi Juokiasi Cha cha

Cia tipo vietoj cukraus ?

Zemyna> cia tipo vietoj Butelis Taip GeraiIkali ciela be kaloriju ir ajni Girtas Labas

kas per keistas potraukis saldumynams? Apsvaigęs Apsvaigęs Apsvaigęs

kokie cia saldumynai hemija viena Juokiasi Juokiasi

Asiary, na vistiek, negali kalt cukraus, tai kala pakaitalus, lysh by saldu…

esery, turbut turi namie shyta preparata Nekaltas

Vycka, o kur tu ji naudoji?

blynam ir varskei liesai pasaldint

Mes tokio net nematę… Ne

Ne anafik jis as kai cukrais praktiskai nevartoju as varskes ir blynu Veee Veee tai nx jis man reikalingas Juokiasi Juokiasi

a as tau ji siulau vartot ? p.s. as cukraus visiskai nevartoju jokioj formoj

o as isvis saldziai nemegstu. Šypsenap.s. nebent tai naturaliai saldi morka, arbuzas, melionas, tada jo, bet seip saldinti maista tai neee.

o as noriu paivairint maista , nes ne tiek jau ir yra naudingo, o tas pac per ta pati nusibosta, todel ir noris kazko kito karts nuo karto

nu gal, del skonio nesigincyjama. Šypsena bet, kad varske ir taip skoni turi, saldumas tik uzslepia ji, na blynai tai jo- kartonas be nieko, bet idejus razinu, moliugo, banana, skonis keiciasi. va be ko visiskai negaleciau, kad isvis atsisakyt, ar rast alternatyvu, tai be druskos.

as kepu avizinius blynus Taipvarske valgant kekviena diena patikek kaip tas jos skonis pabosta… o va druskos as irgi vartoju, nors reiktu mazint iki minimumo Nežinau

as avizu koses irgi pakapoju, bet butent be nieko man tos avizos ir skaniausios. pats is saves ju skonis man super. bandziau su sacharovu, gadina skoni.