stebuklu nebuna?
Vistik manau kad buna Ilgai nesiplesiu - senesni dalyviai atsimena mane istikusia “beda”,bet sugebejau susigrazinti juos savo pastabumo deka
Tiesa sakant,visada tikejau kad jie kazkur “islys”
Nesidziauk rades - neverk pametes
ale as pasidziaugsiu
issiplesk ir pasibedavok nunere ratus,o tu juos atkasei?..nors ta dalis visiskai aiski. tik va kaip irodei ir kaip reiketu atsiimti ratus,jei pvz jie per 2-3rankas pereitu
ps. sveikju gryzus daiktams namo
O tai kas buvo? Nushvilpe lietnykus ir po to uzhgaudei ?
gers tai atemei is kazko?
iš jo nušvilpė,poto jis tą patį padarė vagiui,pastabus -vagį surado
su salyga kad jau pareiskimo metu nurodziau aiskius pozymius,prisegiau nuotrauku ir t.t. tai remtis buvo kuo prokurorui Zmogus,kuris juos turejo gal ir nekaltas,bet tai nekeicia esmes
Juos ziema buvo pavoge is uzdaros teritorijos
O siaip sistema paprasta - pamaciau>pranesiau>sulaike>atidave
Aisku lieka skundu tikimybe ir pan.,bet daiktas jau pas mane namie
geras jausmas turbut
Jei isitikines, kad tavo, tai , taip ir turejo buti
cia kaip foxui pasrata puvo padare …toks baltas,mires galima sakyti buvo…o atsieme perdazytas,su dujA,padangom naujom
pamenu situs ;]
del to pasrato. tai lietuvoj mentai dar ir randa tas mashinas
Super ! man dokai nesenai gryzo po menesio pertraukos, pavogti… Ale jau naujus turejau… tai isireminau senus
Kaip vel nusipirkes jautiesi?
jauciuosi tai gerai,nes sitie ratai man labai patiko,be to labai reti E1000 - kad jie mano - net neabejoju
Ant masinos buvo? Nemanau kazkodel, kad parduoti per skelbima , pardave kokiam, draugo draugui, tai lai db jau pats galus atkasineja, kuris juos turejo
ant masinos
nesijauti blogai kad tam zmogui galbut minusas…jei jis is kazko nusipirko…supyzdinciau jo vietoj tave arba ratus supisciau
tu jau skaityk turi bana
Reikejo paprasyti kad dar perdazytu kokybiskai pries atiduodant , vis tik naudojosi