stebuklu nebuna?

stebuklu nebuna?

Vistik manau kad buna GirtasIlgai nesiplesiu - senesni dalyviai atsimena mane istikusia “beda”,bet sugebejau susigrazinti juos savo pastabumo deka Taip Tiesa sakant,visada tikejau kad jie kazkur “islys” NekaltasNesidziauk rades - neverk pametes Cha cha ale as pasidziaugsiu Cha cha

issiplesk ir pasibedavok Mirktnunere ratus,o tu juos atkasei?..nors ta dalis visiskai aiski. tik va kaip irodei ir kaip reiketu atsiimti ratus,jei pvz jie per 2-3rankas pereitu Nekaltasps. sveikju gryzus daiktams namo

O tai kas buvo? Nushvilpe lietnykus ir po to uzhgaudei ?

gers Apakęs tai atemei is kazko? Cha cha

iš jo nušvilpė,poto jis tą patį padarė vagiui,pastabus -vagį surado Cha cha

su salyga kad jau pareiskimo metu nurodziau aiskius pozymius,prisegiau nuotrauku ir t.t. tai remtis buvo kuo prokurorui NekaltasZmogus,kuris juos turejo gal ir nekaltas,bet tai nekeicia esmes Nekaltas Juos ziema buvo pavoge is uzdaros teritorijos NekaltasO siaip sistema paprasta - pamaciau>pranesiau>sulaike>atidave NekaltasAisku lieka skundu tikimybe ir pan.,bet daiktas jau pas mane namie Šypsena

geras jausmas turbut Girtas

Jei isitikines, kad tavo, tai Gerai, taip ir turejo buti Mirkt

cia kaip foxui pasrata puvo padare Cha cha…toks baltas,mires galima sakyti buvo…o atsieme perdazytas,su dujA,padangom naujom Juokiasi

pamenu situs ;]

del to pasrato. tai lietuvoj mentai dar ir randa tas mashinas ???

Super Šypsena ! man dokai nesenai gryzo po menesio pertraukos, pavogti… Ale jau naujus turejau… tai isireminau senus Cha cha

Kaip vel nusipirkes jautiesi? Mirkt

jauciuosi tai gerai,nes sitie ratai man labai patiko,be to labai reti NekaltasE1000 - kad jie mano - net neabejoju Mirkt

Ant masinos buvo? Nemanau kazkodel, kad parduoti per skelbima Mirkt, pardave kokiam, draugo draugui, tai lai db jau pats galus atkasineja, kuris juos turejo Šypsena

ant masinos Mirkt

nesijauti blogai kad tam zmogui galbut minusas…jei jis is kazko nusipirko…supyzdinciau jo vietoj tave arba ratus supisciau Cha cha

tu jau skaityk turi bana Cha cha

Reikejo paprasyti kad dar perdazytu kokybiskai pries atiduodant Cha cha, vis tik naudojosi Juokiasi