Stebiu

Stebiu

Aš Jus akylai stebiu (rašyt nedrįstu…)-išvados-forumų tuštėjimo metas.
Kas čia yr-tingumas,fantazijos atšokimas,lietuviškas kuklumas,baimė nusišnekėt,ar tiesiog-ATSIBODO?ApakęsLabas

(Ni), per mazai stebi Liežuvis Pasitaiko momentu, kad dirbam Cha cha

Nu…Aš nekaltas.

Labas (Ni). Va šiandien labai noriu nusišnekėt, ale darbo tiek, kad niekaip neišeinaŠypsena

Stebėk, stebėk. TIk akelės kad nepavargtų Šypsena

nesamone, cia tik tau taip atrodo, nes viska vertini pagal savo rashliavos kiekiLiežuvis

Kritikuoti visada lengva, va…Liežuvis

Ni priklauso slaptai vyru ir moteru organizacijai - stebetojams Šypsena

He-he,nu kad lietus iš padebesių pagerbs mane radioaktyviai privarvindamas į rašliavą-tikrai nesitikėjau…Musėt snigsLiežuvis.

Davai, klok, (Ni), ką tavo akylos akys Apakęs jau pristebėjo … Cha cha

Arteja metu galas, visi dirba issijuosia, kad pries kaledas galetu visu rimtumu pildyti forumu spragas Cha cha

2(Ni)
Kai muzos atsuka Ignore nieko kito nelieka, kaip uzimti pasyvaus stebetojo posta Cha cha

Kad viskas lyg ir geraiGerai
Ar ilgai stebiApakęs?
Išsakyk savo nuomonę-manau daug kam įdomuCha cha

Paprastai buna "Stebetoju taryba" ? Tau (Ni) Tiek aš čia prirašiau …
Liežuvis Liežuvis Liežuvis - Cha cha Cha cha Cha cha - Liežuvis Liežuvis Liežuvis

Hehmmm…Aš nekaltas-jei jumi TIKRAI įdomu-ryt parašysiu.Prieš tai reikia geraiAlusAlusAlus-PAKONTEMPLIUOTI.
KietasLabas

O tai nepadares AlusAlusAlus tik stebeti gali, ar minties nesurezgi?LiežuvisŠypsena

Kaip pastebejau forumuose labai aktyvu buna savaitgaliais, kai nera adminu. Pirmadieni suaktyveja adminai - tik jie ne tiek raso, kiek trina ir banina.
O kai kuriems muza ateina ikalus arba Kietas

Bet buna, kad kai kuriuos muza ratu apeina Taip, va tada gaunasi "sedevrai"Mirkt

O ka daryti tiems, pas kuriuos muza niekada nebeuzeina ?Mirkt