STATOIL perima SHELL degalines

STATOIL perima SHELL degalines

Vakar perskaiciau pakankamai sensacinga zinia:

Baltijos salyse Shell kompanija parduoda savo degaliniu tinkla Statoil kompanijai. Lietuvos Konkurencijos taryba jau svarsto ar toks susijungimas nepakenks rinkai. Sprendimui priimti numatyti 4 menesiai, bet tarybos teigimu vidutiniskai sprendimus priima per 1 menesi. Taigi po menesio gali Shell prekinio zenklo degaliniu rinkoje nebelikti. 10 Shell degaliniu taptu Statoil nuosavybe. Ir tuomet Statoil turetu apie 50 degaliniu.

Po susijungimo manoma, kad Statoil rinkos dalis mazmenineje degalu pardavimo rinkos segmente isaugs iki 20 proc.

Baltijos salyse Statoil tures apie 24 proc. rinkos: Estijoje - 29 proc., Latvijoje - 22 proc., Lietuvoje - 20 proc. Statoil Baltijos salyse valdys 157 degalines.

Idomu kaip tokie pokyciai itakos degalu kaina: praktiskai tokiu atveju rinkoje lieka pagrindiniai zaidejai Statoil ir Lukoil, o didziuose miestuose dar Neste ir Uno_X automatines degalines.

Žinia tai jau girdėta.
Mane labiau neramina štai kas - jei neliks V-Power benzo, man bus blogai.
Mano Sierrutė taip gražiai juo važiuoja…Liūdna

Oi pakankamai nenauja zinia Šypsena Jau vasara Verslo Ziniose apie tai tikrai buvo rasyta Šypsena

Shell kainu politika nepasiteisino. Lietuviams rupi kur pigiau Šypsena

JP.

Tiesa pasakius Shell turbut buvo pacios didziausios mazmenines degalu kainos. As asmeniskai taip ne karto i savo masina ir nesu pyles degalu siose degalinese.

Na man tai patinka shell piltis … Atvazhiuoji berniukas pribega ipurto tau i baka Vpower >>>> smagumynas … aishq gaila jei nebelix Liūdna

Iki nauju metu niekas nesikeis.

…kažkada pabandžiau 20ltr. Shell V-Power racing 99+ į Volvo turbininę užsipilti - rodos 73Lt. kainavo… Bet įspūdžių tiek nebuvo koks kainų skritumas… O 95 V-Power ir 95 skirtumo visai nepajaučiau…

shell liks musu atminty su nerealiomis kainomis parduotuvese juCha cha

Matai, turbininei mašinai gal taip nesijaučia, bet va mano Sarra 1.6 su Weber karbu tikrai atsigauna - traukia geriau, dirba lygiau.

Labai jau sensacinga Cha cha
Jau pries puse ar daugiau metu apie tai buvo bangoje sneketa.

Tai jau buvo zinoma pries kelis men.
Nepamirskit, kad Shell tai ne tik kuras, bet ir tepalai ir pan. Todel degalines jiems pasitarnavo ir kaip vardo reklama. Todel, planuodami atsisakyt degaliniu, jau kuris laikas Shell ivairiais budais investuoja i savo zenklo paplitima.

O man patikdavo,kad SHELL vyrukai labai maloniai benzino ipildavoŠypsenaPaciai nereikdavo jo uostytMirkt

Gal ir tiesą kalbi - bent jau Panevėžio Maximoj ir Rimi dabar Shell tepalų promotion - su Schumacherio morda.

Lietuviams manau gerew pigesnis ir prastesnis benzinas, nei brangesnis ir geresnis. O del Shell V-Power - negeras daiktas varikliui… Kazkada kazkas rase. Labai gera tema buvo, argumentuota.

VV

…atsargiai su tuo benzinu - aš tokią Sierrą ir turiu - 1,6 Weber karbas, prieš kelis metus mėgau Ventus Naftoje 99 užsipylinėti, tai po kelių savaičių vožtuvus pradeginau… Tiesa, mindavau per dieną iš Vilniaus į Klaipėdą ir atgal 150km/h, traukė taip pat nuostabiai… Šypsena

true true… nes brangesnio ir geresnio nusipirkti galimybiu kaip ir nera (pvz. 98K tenka gamintis garaze). v-powerej nesiskaito - ten brangesni, bet ne ka geresni Liūdna

c]
Vudis Vudpekeris rašė:
Lietuviams manau gerew pigesnis ir prastesnis benzinas, nei brangesnis ir geresnis. O del Shell V-Power - negeras daiktas varikliui… Kazkada kazkas rase. Labai gera tema buvo, argumentuota.

VV

[/quote]

Gal ką ne taip parašiau - aš pilu 95 V-power, o ne 99

;] smagiai

xyxy Cha cha