startas duotas.

startas duotas.

Bičiuli Apkabinimas, beveik tas pac, tik nerūkau.

pisdets jauchiu bus man siandie, vaikai… i lajdotuves nevaziavau, ikalsiu keturias skarbonkes ir i miesta… nepaisant to kad man ryt 8.00 200 km pielawot Nustebęsple kaip pox viskas. net neisivaizduojat. o kas bus kai ishgersiu? Apakęs

Cha cha Žliumbia Cha chaapsiverkiau blyn Juokiasiweb cama pasistatei? kas cia per perspektyva? tau ple 8.00 keltis, o man 5.00 jau stoty reik but Pavargęs… i kilomentru antra tiek dardet Pavargęs

vou ple vienintelis alutis nuo kurio vemiau Pavargęs

jo, webkama paisdariau is video… pasirodo ten usb specialiai padarytas. vakare atliksiu viesha suicida arba masturbacija. U_B - tu tikrai ne gurmanas.

gurmanas - apsirijelis gal tiksliau

Nuo Krušaveco vėmiai Apakęs… Kai ilsėjaus Čekijoje (pabėgęs nuo vedybų), tai jis ten po 80 cnt lietuviškų už 0,5 kainavo. Lakiau, kaip nuo lianziugo nutrūkęs, bet iš ryto galva neskaudėjo… gal, kad kalnuose buvau Nekaltas?

jis man koks tai per svelnus. chia kuris krushovicas? tamsus?

Nepamenu kuris. Gėriau viską. O Krušovecą ten pilstė, tai ir…

jo atsimenu tas linskmas chekijos nakteles ir merguzheles padavalkas…

Ne mergos man tada galvoj buvo

Data, berneliai Apakęs??? ============================= dafai berniukai, jus linksminkites, pasijungisiu ikarstyje. i kameras visi online prasom Taip palinksminkit vienisa Moteris kuo nors pikantisku Niam niam … uz geriausia pasirodyma - prizas Flirtas

Ne… LITAI Šypsena

uzdirbai?