Stalas/lentyna

Stalas/lentyna

somethingisdone.com/diy-behind-the-sofa-table/Kur pirkti, arba bent kaip ieskoti tokio tipo baldo? Cia stalas/lentyna, mazo “gylio”. Ar tik homemade?

Home-made, jei netingi pasibraižyt ir užsakyti kelias laminuotas plokštes (jei tinka tau tokios) ir pats susisukt. Dar gali custom-made užsakyt. Daug normali įmonė nepaimtų už tokį baldą.

Aš tai pats bandyčiau susukt tokią, čia žiauriai paprasta - užsakai pas baldininkus kokio pločio ir ilgio iš plokštės kad išpjautų ir viskas.

as tai nesugebeciau ikalt vinies Ne

Šiaip tai gerai pataria, pasimatuoji ko reikia, uzsakai plokstes, supjauna ir paskui pats vakare susisuki. Ir širdžiai malonu, kai pats kažką sutveri ŠypsenaPats kaip tik dabar esu užsakęs plokštes laukiu kol supjaus, suksiu spintelę šalia šaldytuvo 350*450*2000mm su lentynomis, kai baigsiu imesiu galėsit ivertinti.

Tai plokstes plokstem. Mano stalas butu kampinis. Skirtingu auksciu. Ilgis 2200x200x700 ir kita dalis 900x200x550. Galvoju daryt tris remus/kojas is 50x50 medienos. 400x150x680, o ant ju plokste sukt, arba is kokiu nors lentu gudriu ir graziu Mazdaug tokiu oldwood.no/wp-content/uploads/2014-11-19-10.53.16-e141 86520 39949.jpg Bet cia jauciu triju nuliu zona prasides… Taip pat isfrezuot skyle ir imontuot rozete. Sitas projektas bus tarp sienos ir sofos, tai kaip atrodys apatine dalis- neaktualu.