Stabtelkim ir pagalvokim - dienos reziume (apibendrinimas).
Sveiki kolegos, Nsibodo tos pacios temos:ieskau, noriu ir t.t. Sumasciau, kad gal ir neblogai butu pasisakyt pati idomiausia, linksmiausia ar blogiausia, liudniausia dienos nutikima. Kiekviena diena skirtinga, tad manau, kad turesit, ka pasakyt.
jio,as sian namo is kirtimu iki zaliuju po darbo vaziavau 4val. nebesimasto
Nu sakyciau, kad ir mane uzknistu iki namu grustis 4 valandas
ir dar issikeikt ner ant ko
afigena dienele. neislaikiau egzo(nesakysiu kelinta kart) visi gaidina. visa diena, nieks neduoda valgyt krc
Nu jei ka, tai ant manes nereikia
, o siaip tai gali cia keiktis, tik lietuviskai
Jei kalbant konkrečiai apie šiandien tai nieko tokio ypatingo neįvyko
Tiesiog nekreipk demesio!!! del egzo irgi ne beda, nebent kas nors negero gresia!!! o valgyt juk ir pati pasigamint gali, uzsisakyt… cia as tavo vietoje taip elgciaus!!!
Cia istrauka is mano dienorascio: Rugpjutis Atsikeliau ryte,atidariau viena aki,pasiziurejau i laikrodi,ishsigandes vel ja uzdariau,po 5 min. skambes zadintuvas-naikintuvas.Naikintuvas del to,kad buvo ishvystes viena karta sviesos greiti…nu labai as tada norejau miegot.Dabar jau jis ne taip garsiai skamba padla kaip anksciau,nes po smugio truksta keliu detaliu,bet man px. Zodziu saule sviecia,apsirengiau kaip ir visi normalus zmones apsirengia vasara…vasariskai.Nu po keliu valandu as to pasigailejau. Islendu is savo darbo,o jus nepatikesit (o speju patikesit),lauke lyja,grazu…slapia bl!!!.Vejas,kad vos skalpo nenuplese! Nubegau striksedamas sprintu iki parduotuves(nes olimpiada maciau
)Nusipirkau vaikiska rozini lietsargi uz 4 lt,daugiau neturejau…Nu ir pradejau eit stoties link,nes reikejo dar viena reikaliuka sutvarkyt (cia nieko poslo neturejau omeny).Veliau pagalvojau,kas man is to lietsargio,reikejo geriau guminius batus nuimt nuo kokio deduko,nes iki keliu buvau slapias…galejau sysiu daryt i kelnes drasiai,nieks nepastebetu…bet nenorejau tada
Nu ir kur buvo mano protas,kai sugalvojau siandien uzsidet ne batus,o savo suplysusias basanoshkes.Galva visai nedirba,reikia matau abiem galvom pradet vadovautis. (kas nezino,lietuvisku zargonu,antra galva yra pimpaliukas vyriskas)Jega dalykas jei ka,labai naudingas mums
Tiesa nepasakiau dar vieno prikolo,kol ejau is darbovietes i stoti uzsigalvojau apie kazka,einu,svajoju,tada sustojau prie perejos pesciuju,o bobute man ir sako-anukeli,lietus jau pries 15 minuciu baigesi,o as stoviu su savo roziniu lietsargiu,kaip abadas kazkoks
Isivaizduoju,kaip atrodziau is sono?(taip geros panos tikrai nesusirasiu) O dar apsipazorinau pries kaimynus,nes perskaiciau lifte vaziuodamas ant cipsu pakelio-“serovo cebuliove cipsy”
,paeme zvengas,atsidaro liftas,o ten kaimynai is mano auksto stovi ir ziuri kaip i nesveika koki.Tai net nekriuktelejau “laba diena”,buvo geda,reikejo is pykcio dar ir pirstelt jiems ten
Kas perskaite,saunuoliai,nusipirkit sokoladuka ir suvalgykit Lietsargi ismeciau,xuj gausit
lietuviskai ne tas efektas
Nu va, nesvarbu, sakyk kas buvo malaonaus siomis dienomis
buvau teisme
ir kaip sekes
sumusei apsaugini,kai klube paso prase parodyt?
blynas, tai bent dabar gali viska ivertint ir pasijuokti P.S. siandie lyg ir nelyjo
Cia jei skaitei idemiai buvo vasara
Tada speju nelabai idemiai, bet vis tiek geri nuotykiai
Daviau pezdy… , bet chia kasdienybe…
na siandien atmintin istrigo tik vienas mazai pridengtas sexy uzpakaliukas
o siaip nieko neivyko, eiline pilka diena…