Sraigiukas

Sraigiukas

Kaip suprantu dabar jau cia akvariumu gyventojus reik det Nekaltas

Kokia geltona Apakęs Apakęs Cha cha

O kūnas pats koks: kaip kokias prieskoniais apibarstytas Cha cha

Taip čia jau visus šaltakraujus Taip LaimingasIr visas savo žuvytes prašom mums parodyt… LaimingasKiek mačiau įdomių pas Tave akvariume yra…

Nuotraukoj Ampularia australis LaimingasGali užaugti iki kumščio dydžio… ApakęsKiautas maždaug 7cm,kūnelis apie 10 cm ilgio… Laimingas

Bet as jau tokia turiu tik 1 ir maza Drovus turejau va sitas 2 dideles ir tokia mazyte, bet kai man jos nusiaube visus augalus tai isdovanojau draugams kas neturi gyvu augalu Šypsena tai turiu tik mazdaug 1cm skersmens tokia mazyle Šypsena

Bet siaip man labai patiko i jas ziureti, kai jos dideles ir uzropsdavo ant oro padavejo, tai budavo “Mano meiles burbulai” Juokiasi (t.y. jos skrisdavo) Ir siaip tokios nenuoramos amziais sliauzioja tvarko akva… tik va kad eda nezmoniskai augalus Liūdnas

Augalai nuo jų tikrai kenčia NekaltasTikrai geriausia dėl grožio laikyti mažutes,o paskui dovanoti…

jeeee, pagaliau ne vien sunys kates ir kita. nors kiek payvairinot nuobodzia nuotrauku galerija, kaip suo ir kate atrodo as zinau, bet uz tai geltona sraige, saunuoliai Šypsena Mirkt Gerai

faina…o as turiu 2 sausumos sraiges ACHATINA FULICA kurios turetu augti iki 30 cm.viena jau kazkur 20cm kai issitiesusi Šypsena

As irgi tokia turiu Apkabinimas