Sprotai
lidliniai
Megstu. Perku karta i metus. Perku brangiausius, dazniausiai buna skanus.
dazniausiai darau sprotu ir surio rutuliukus… - skardine sprotu; - virti 2-3 kiausiniai; - tarkuotas suris (naudoju ‘dziuga’); - majonezas (pvz., ‘helmans’); - smulkinti riesutai ar saulegrazos… sprotus sakute sutrinti, virtus kiausinius susmulkinti, viska suberti i bendra dubeni su suriu ir sumaisyti su majonezu… formuoti rutuliukus, juos volioti smulkintuose riesutuose/saulegrazose ir padeti bent porai valandu i saldytuva, kad sustingtu…
Sprotai tokie tradiciniai LT virtuves atributai, kad tikrai ragavs esu Megstu, bet siaip velgi kazkaip tiesiog parduotuveje budamas apie juos nbepagalvoju. Bet su malonumu karta i savaite sukapociau po skardine. O realiai gaunasi, kad tik per sventes koki idaryta kausini tenka gauti. Zodziu patinka, bet apie juos kazkaip ne nepagalvoju prekindamas. ps: uodegeles jus nugnybat, ar su jomis metat i burna?
esu su viskuo valgęs
megstu bretlingius Rusis ju viena, ar mates neBaltijos sprotu cia?
Nuodingi, na tiesiogiai ne, bet jei isigilint - visas maistas, ypnuodin gas gali but
N-Era tik uodegeles meta i burna
pas mane namie pastoviai sprotu keletas konservu zapase stovi. kai ant greituko reik kazka isimest i skrandi tai daznai sportai gelbeja.
" pas mane namie pastoviai sprotu keletas konservu zapase stovi. kai ant greituko reik kazka isimest i skrandi tai daznai sportai gelbeja." Pz bl…
na tu tikrai pats paciausias kieciausias is kieciausiu
Geras skrandis kad konservus virskina ant greituko imetus
virskina puikiai as ne taip kaip tu, šūdo needu, tai nesugadintas
vycia as suprantu kad iskart skarbonke neatsidares konserva imeti i skrandi - uztai tau ir respekt, paC paciausias tu
ps: ar dar papozuoji tulike nuogas pries veidrodi?
robertas> o tai jei tu alakanas ir turi nedaug laiko, yra kazkokie maistai (tipo letai virskinami), kurie tau alkio nenumalsins?
Arba on ?
Po net braska saldytuvas px alkanas ar pavalges … eina viskas net sitie sprotai po torto!
voble, bobekas online sprotus degustuoja youtube.com/watch?v=k-A_6Oc1rIYyoutube.com/watch?v=XpN0QXUBD4U
Pasirodo rimtas vlogeris bobikas
Degustuotojas Ruslanas ir jo .