Sprogo mano debilusis

Sprogo mano debilusis

Zodziu buvo taip pajungiau PC paleidau programa.Poto ji man isjunge telefona.Pradejo ten kazka krauti.Bet as netycia paspaudziau closed program.Ir man dabar telefonas net nereguoja i jungima, galvojau, kad baterija baiges bet ,kad net i krovima nereguoja.Gal as ji programiskai istryniau panasiai kaip su PC C:\format c: ir enter? Jei kas zino tai patarkit kaip man ji vel atgaivinti.Gal kas zino kokia programa tam reikaliga.Siaip su tuo tel.zinojau beveik viska tik skrodimo nebuvau padares tai va padariau.Žliumbia tel. siemens c45

Siulau nunesti i kokia mikrovisata arba panasiai, nes pats gali dar labiau pakenkti Nekaltas

Pritariu 100 promiliu
Cha cha

Šypsena 100 promiliu = 10% taip kad nelabai didelis procentas gavos Šypsena Cha cha

Pasakyk su kokia programa dirbai jeigu neisijungia dr nereiskia kad visiskas amen nes perrasant softa veiksmas vysta taip:

isjungiamas telefonas> prijungiamas kabelis> paleidziamas kompe perrasymo softas> spaudziame kompe write ar pan. > bei iskart trupmai spaudziame telefono on mygtuka tada telefonas sureaguoja jeigu tas neivyksta tada telefona dek siukliadezen Liūdnas as pats taip bezaizdamas savo siemens a35 vos nenuzudziau Nekaltas o su c45 praktiskai to dar nebendziau bet jau reiks paeksperimentuot Nekaltas

Geriau nesk i Skaidula:
http://www.skaidula.lt/kurnusipirkti/

gaila gero (manau labai gero pagal mane) telefono!

Apakęs nesk taisytŠypsena

tai prisizhaidei su kabeliu? (ka konkreciai darei su juo, nors cia jau ne esme)
nieko, man irgi taip buvo… kelias naktis googlinau tikedamasis su to paties kabelio pagalba prikelti telefa ish numirusiuju, bet teko neshti taisyt. Vilniaus gatvej 6x (62 ar 66 ar dar kazhkuriam) yra tokia grazhi taisykla, tai ten uzh 30 sutvarke. bandyk nuneshti i skaidula - pasakyk, kad gedimas tik softinis, gal uzh 20 perpūs Nekaltas

ale pasinaudojau jusu patarimu.paemiau ir nunesiau i skaidula.dabar vel viskas ok.dar klausiau kokiu softu turi pas ane 35. sake yra 38 bet tik vilniuje.gal kas toki turi tai jei nesunku parasykit kas jame gero.Nekaltas

padovanok