sprendimas

sprendimas

2009-02-18 Ignalinos pasieniečiai, tikrinę iš Baltarusijos įvažiuojantį automobilį “Opel Vectra”, po galine jo sėdyne aptiko perdirbtą kuro baką. Per išpjautas ertmes į jį buvo prigrūsta cigarečių pakelių. Bake tebuvo palikta suvirinta maždaug 5 litrų talpa benzinui įpilti. Automobilis buvo varomas dujomis. čia turbūt tam aktualu, kas kluasė apie slaptas vietas automobilyje Cha chaLrytas.lt

Sedyne ar stogas?

sedyne Cha cha bet kaip mentai gali rasti tokius daigtus ? Cha cha Paliubomu kazhkas kazhkam nesuomkejo !

Tai mentai kur dirba ten pasieny tai manau jau zino kur reik ziuret kad ir koki Šuo bebutu bet su laiku atsiranda ygudziai Nekaltas

Erikutis, patikek gali. Man vokietijoj ir apsyfkes isdraske ir viska, kai nori, tai jau iesko nevaikiskai. O beto ir zino kur ieskot, pamate kokias “perdirbimo” nedadelkas ir uzrauke. beto vaziuoti is baltarusijos ir bake turet 5l taipat butu nelogiska neuzsipylti is ten kuro Mirkt

manau toj vectroi kuro strelyte nerode 5ltr,o minimum pilna baka Mirkt

lrytas.lt/foto_galerija.asp?id=12349486761233420257va kiek sutalpino Cha chačia ne klausimas ar sumokėjo ar ne. tiesiog papuolė dėdė Šypsenabiznio iš tokio kiekio nepasidarysi. nebent važinėja į dieną po 5 kartus

o tarkim man isdrasko bloskes ir nieko neranda tai sudeda atgal? nes syky lenkai pazysta krate tai sakyciau grubei lupo neziuredami ir jei ka nulupdami sulauzo kas apmoka? Nekaltas

pazystama irgi iskrate… visas apsyfkes iseme ir nieko nerado ir nieko nesurinko…

kontrabanda blt Juokiasi

anokia čia kontrabanda Cha cha Vat kur su subarikais veža, tai kitas reikalas Šypsena Esu mates ir kaip per miesta praskrido espace prikrautas dėžių iki stiklų.

po kiek dabar deze melyno giorgiaus BY ? Nekaltas

jau 20 metu senumo technologija Šypsena

kentas irgi atpiges Šypsena Baksas pakilo jega Cha cha

nuo kovo vel pabrangs Cha cha

ekspertai Cha cha Cigaretai eina is Ruskiu, tie subarikai siemkes siais laikais. Pacukai ir tiek. Biski rimtesni furytem vazineja ir reisai gana dazni. Moket nebera kam. Ir padulkina pakankamai. Ne tie “mentai” tai seniai issiskerde butumet

kaliuha : Juokiasi Juokiasi lodarius Juokiasi