Sporto klubo parkingas

Sporto klubo parkingas

Samakatizmas. Cha cha

Bet taip… kažkaip man prieš plauką. Cha cha Man sportininkas turi atbėgti į klubą arba ant dvyrkos atjoti. Cha cha

Audis ku7 dviratis, ar atbegimas?

Aš savęs nelaikau sportininku. Cha cha

Nu nx… Ufff

žmoną, matyt, irgi elektriniu… Nežinau

paklausk zizo kur salotinį bmw dėjo

Tokio užvadinimo sporto centrą apeičiau puskilometriu, ką jau vidun ait Ignoruoju Veee

Auris | 09-02 21:08 Atsakyti privačiai Aš savęs nelaikau sportininku O jie save? Beje, samakatas tikrai labiau sportas nei automobilis, autobusas ar taxi…

Tu savęs irgi perekūpų nebelaikai. Juokiasi

Panevėžy pora taškų nuomoja tuos elektrinius… Eina nx, žiopliai visokie važinėja, vos anądien nenupisau poros nuo vaizdo Kanda

Auris | 09-02 21:35 Atsakyti privačiai Tu savęs irgi perekūpų nebelaikai. Juokiasi Iš tavęs galima suprasti, jog jei aš savęs perekupu nebelaikau - bet juo esu, vadinasi tavo minėti žmonės savęs sportininkais nelaiko - bet tokie yra. Tu pats - taipogi?

Nu tiOkrai nesamone

Rapli, gal galėtum Ufff nuo manęs? Cha cha Kažkaip tingiu su tavim kažką diskutuoti, tik šiaip pasijuokti noriu. Cha cha

ka zinau tas jausu panetkes… man pvz iKi darbo 5 km. vaikam iKi darzo 300m. tai visi kartu ant paspirtuku savo nuvarydavom. ir as i darba su vejeliu. net variklis nepasila normaliai per tuos 5km. o ir kaina keliones juokinga 2.5ct…

Elektrinis samokatas siai dienai yra statusas… Cha cha

įdomiai taip… aš iš taves pasijuokt noriu. o tu pūsk nuo manes. Juokiasi

Tu matai, koks naglas. Liūdnas

04:34 - pats tas laikas padiskutuoti Cha cha Gerai