Jeigu skaiciuotume komandinius zaidimus…tai pastaruoju metu valdo Argentina,USA,Jugoslavija …o kazkuria viena jei reaiktu izskirti butu sunku…nes nelabai esu pasidomejimas kaip Jugam bei argentinai sekasi visokiuose regbiuose,begimuose bei disku metimuose…o del USA cia aisku ir taip…jie visuose sporto sakuose sugeba deleguoti sportininkus sugebancius kovoti del apdovanojimu…
atsimenu net straipsni kazkokiam laikrastyje skaiciau apie tai kad buvo paaiskinta del ko jugoslavai ant tiek kieti krepsinyje bei kituose komandiniuose zaidimuose…
o siaip pagal ka sprest sportiskiausia… ar tai kad valstybe iskovoja daugiausiai pergaliu ar tai kad zmones sportiskiausiai atrodo?
Idemiau izsiskaityt temine zinute…ten nebuvo paprezta kad butent komandiniuose zaidimuose…jis pabreze kad "ypac" komandiniuose…o as sita pasakyma traktuoju kaip tai…jog pirmenybe reaiktu duoti valstybms kurios gerai pasirodo komandiniuose zaidimuose…bet tiekto…jei vien komandinius imam…tai butu Argentina jie ir ant fules ir ant kases valdo…o Jugam futbole iki argentinos dar toi grazu…
Nu as tai net nenutuokiu kaip jiem tinkliniai visokie sekas…gal tu man pasakysi kartais……seaip kad nekiltu gincu sportiskiause valstybe butu USA ir baigta…bet kai as tu desrainiais apsirijusiu nemegstu…tai…tebunie Argentina…
na kadaise buvusi SSRS manau buvo be konkurencijos beveik. dabar isskirciau tokias valstybes, kaip JAV, Vokietija, Kinija. prie ko jugai?
beje rusai irgi vieni is geresniu man rodos tebera…