Sportiškiausia valstybė- nuomonės

Sportiškiausia valstybė- nuomonės

Šiaip tai manau, kad buvusi jugoslavija- ypač komandiniuose žaidimuoseVeee

ka gi, reikia pritarti del tu serbu. O pries tai - buvo VDR Žvaigždė Mirkt

vo vo teisingai kalbat chebra GeraiGeraiGerai

Jeigu skaiciuotume komandinius zaidimus…tai pastaruoju metu valdo Argentina,USA,Jugoslavija …o kazkuria viena jei reaiktu izskirti butu sunku…nes nelabai esu pasidomejimas kaip Jugam bei argentinai sekasi visokiuose regbiuose,begimuose bei disku metimuose…o del USA cia aisku ir taip…jie visuose sporto sakuose sugeba deleguoti sportininkus sugebancius kovoti del apdovanojimu…Nekaltas

komandiniuose zaidimuose jugoslavija…

atsimenu net straipsni kazkokiam laikrastyje skaiciau apie tai kad buvo paaiskinta del ko jugoslavai ant tiek kieti krepsinyje bei kituose komandiniuose zaidimuose…

o siaip pagal ka sprest sportiskiausia… ar tai kad valstybe iskovoja daugiausiai pergaliu ar tai kad zmones sportiskiausiai atrodo?Šypsena

kur tu matai "komanda" begime(galbut ishskyrus estafete) ar disco metime…?

jugoslaviski krepsininkai - tai kaip zydiski bankininkai Mirkt Cha cha

P.S. jugu futbolas - nerulzzz Cha cha

Idemiau izsiskaityt temine zinute…ten nebuvo paprezta kad butent komandiniuose zaidimuose…jis pabreze kad "ypac" komandiniuose…o as sita pasakyma traktuoju kaip tai…jog pirmenybe reaiktu duoti valstybms kurios gerai pasirodo komandiniuose zaidimuose…bet tiekto…jei vien komandinius imam…tai butu Argentina jie ir ant fules ir ant kases valdo…Taipo Jugam futbole iki argentinos dar toi grazu…Mirkt

shtai ir fashistux soliarsky prabilo…Mirkt

jugu futbolas dar ir kaip rulzzz Gerai

argentina sakai???Juokiasi idomu kaip jiems sekasi tinkliny zaist??? rankiny??? kad ir koky tai vandensvydy…Mirkt

Nu as tai net nenutuokiu kaip jiem tinkliniai visokie sekas…gal tu man pasakysi kartais…Mirkt…seaip kad nekiltu gincu sportiskiause valstybe butu USA ir baigta…bet kai as tu desrainiais apsirijusiu nemegstu…tai…tebunie Argentina…Cha cha

Rulzz, rulzz - bet tik po suomiu ir azeru Liežuvis

Siaip tai sportiskiausia valstybe turetu buti Etiopija arba Kenija. Pasiziurekit, kokios sportiskos etiopu ir kenu figuros Šypsena

gerai sekas. tinkliny tai olimpiniai chempai man regisMirkt vandensvydy irgi champai(bent jau europos). ir rankiny gerai zaidziaŠypsena

jo, o vokieciu fule rulzzz irgi - bet tik po lietuviu…Juokiasi

aha…vien kaulai ir skura…Mirkt…tave savaite be maisto palaikytume ir tu pataptum tokispat sportiskas…Cha cha

OT
anekdotas - etiopijos begikas susilauze tris shonkaulius acitrenkes i finisho juostele…

na kadaise buvusi SSRS manau buvo be konkurencijos beveik. dabar isskirciau tokias valstybes, kaip JAV, Vokietija, Kinija. prie ko jugai? Apakęs
beje rusai irgi vieni is geresniu man rodos tebera… Nežinau

Tai aisq kad lietuvaichiai! Kur nepasisuksi ten zhek ir su treningu zmogeliai… Ech…tikra sportininku tauta…