Sportiniai sokiai...

Sportiniai sokiai…

[quote]Laaankau sportinius pramoginius sokius jau 9metus..nerealu..bzz..JuokiasiMan labaj labaj labaj patinka..Girtas

as irgi lankiau bet meciauTaipo dabar gailiuosiŽliumbiatik mamai mano nesakykiCha chasiaip labai grazuTaipprisimenu man labai patiko sokt lotynus…ux pawarydawau as ten ant parketoGirtas
bet taip gailiuosi kad sakes…Žliumbiadabar jau nebegrisi rezultatai bus nebe tie kokie anksciau buwoNežinau
kokiuose klubuose kas soka???man labai ydomu pasakykit!!!Drovus

TaipTaipTaip

visada svajojau pasisukti saleje su grazia suknyte ir zinoma, pasitempusiu partneriu Girtas bet meciau sokius, grrr dabar labai gailiuosi del to…nes jau per didele lankyti juos Baisu be to reikia Vyras iexxx neissipildziusios svajones Nežinau labai grazu bent jau stebeti tokius sokius mmmNiam niam

Man sportinai sokiai yra tikrai grazu ,bet as pati lankau siuolaikinius ir modernius Šypsena

Lankiau 4 metus…bet dabar jau nebe…atsibodoNekaltas

Gerai

lankiau trumpai, bet labai ilgiuosi…ir sokiu, ir kolektyvo…Nekaltas

aij… man tai wisi sokiai - Gerai

Gerai

GeraiMyliu

lankiau 6 metus, nostalgija jauciu tokiems sokiams Angelas

sportiniai sokiai yra labai grazu, panos, kurios soka yra labai plonos, turi grakscias figuras, bet sokantys bachurai, tai grynai zydri atrodo… jokiu raumenuku…

nezhnou…geriau jau kokia fule pazhet negu shokius tuos…o jei dar ir shokt reiketu…fu ble…;]

Lebaj grazu sokiaiGirtasNiam niamLiežuvis
pati lankiau 5metus…tik gaila meciau…del ko veliau (ir dabar)labaj gailejausNustebęs

Drisiu priestarautiJuokiasi Nors zinoma visokiu yra…Šypsena

man jie wisada patiko…sokt tai ju nenoriu, kitokius lankau…bet pasiziureti labai grazu;]]

nieko ypatingo. lankiau pries kokius 6 metus ~1men. atsibodo.

O kas yra paprasti sokiai?Cha chatu cia turi galvoj tuos pasikraipymus diskotekose?Drovus
Pati lankiau sportinius pramoginius tik 2metus. Gailiuosi, kad meciauNustebęsBet labai patinka ziuret kaip kiti soka…kaip pusbrolis, kuris 10metu soka, dalyvauja konkursuoeGeraiMirkt

man patinka…Šypsenapati juos lankau…Taip