taip, tose salyse didziausia vaidmeni vaidina religija ir nieko tu nepakeisi, net jei meile bus be galo stipri. Tuo man ir nepatinka islamo religija…Zmogus jauciasi sukaustytas, moterys beteises ir negali kada nori, kur nori sukurti seimos
Khm, shiaip Turkija yra ko gero pati liberaliausia ish islamishku valstybiu - ir tenais meile labai sekmingai gali viska pakeisti, ypach jei reikalas yra ne tarp kajmeciu ir yra pasitikejimas
O apie religijas… Man nepatinka nei viena religija tuo atzhvilgiu, jei nelaikysime budizmo religija (t.y. tai yra religija tik ta prasme, jog tiki y kazhka absoliutaus, amzhino)… Kaip sakant, opiumas liaudzhiai ir tiek - na, o mazha to, dar ir verslas.
aš pragyvenau au vaikunu 4 metus ir mes neapsivedėm, o su dabartiniu draugu pažystama 5 metus, bet tik prieš tris mėnesius pažvelgėm vienas į kitą ne kaip į draugus ir mes nebijom vestuvių, nes jau dažnai kalbam. manau, kai sutinki savo žmogų-pajunti iš karto.
kam skubet? vestuves nieko nekeicia. tuo labiau kad ir vestuve iskelt nera papigiai
ir siaip jei ner reikalo kam? drauge gaus pasalpa
kaip vienisa motina, visiem gerai. kam tu vedybu reikia?
kad prigirdyt gimine, ar kad dar 1 zieda turet.
mano tokia nuomone. kazkokia arxaiska liekana zenytis kitaip
ne seima, nera bendru vertybiu, arba jis kitaip palix tawe?
Mes seima sukurem po 3m. draugystes. Bet as jau po keliu menesiu zinojau, kad mes busim kartu, tiesiog vestuves - jos nieko nekeicia - tik stampas pase
as irgi sutikau isimilejau…ir jau zenitis norejau… bet kad po 3 men. viskas pasikeite… isiejo kad jis manes nemylejo… tike melvao… ir viska dare kad tik man butu gerai o pats kentejo… taigi viskas buvo melas…
geriaus neskubek… nebent vestuves planuoji kiekevienais metais
Situ klausimu gyvenime nera sablonu, nera nei vieno vienodo atvejo, ten, kur jausmu pasaulis, niekas nesikartoja, grynai laimes dalykas, ir tik nudege iterpia i santykius siek tiek proto. Mano tevai dar "anais laikais" po 3men pazinties apsivede jau buvo, t.y. pareiskimus po 1.5men . draugystes nutempe 22metai kartu 24val per para, dirba, miega, atostogauja, pramogauja kartu…O ju draugai tokiu greiciu apasivede jau po menesio po vestuviu pasireme galvas dejavo "ka mes padarem" Cia variantai…
pas mus tai is vis kazkaip keistapabendravom kompu 2menesius,susitikom,po 3 menesiu kartu apsigyvenom,po 5 vaikiukas kazkaip netycia ir kazkada cia vestuves.na abu dar pakolkas esam patenkinti,bus matyti kaip bus toliau
nemanau, kad vestuvės tai arxaiška liekana. čia kaip tik labai gražus dviejų žmonių gyvenimo sujungimas į vieną. o kaip paskui vaikui paaiškinti, kad dėl pašalpos mes su mamyte nesivedėm. nesąmonė. suprantu, kad pagyventi galima nesusituokus, bet tik tol, kol vaikų nėra. paskui reikia savo vaiką įsisūnyti. kam to reikia?
o kam vaikui aishkinti? jei tu nedarai nieko bloga, nemanau, kad reikia aishkintis lyg darytum. Apskritai kiekvienas pagal savo principus gyvena, tau santuoka grazhus dvieju zhmoniu gyvenimu sujungimas i viena - valio, tu tuokis, kitam ji neturi prasmes - jis nesituoks, nuo to saule mazhiau shviest nei vienam neprades