Spongebob Squarepants

Spongebob Squarepants

Are you ready kids? EYE EYE CAPTAIN! I can’t hear youuuuu!! EYE EYE CAPTAIN!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuu Cha cha Cha cha who lives in a pineapple under the sea? SPONGEBOB SQUAREPANTS! mano nuomone, tai - kieciausias filmukas. Kaip jums? Laimingas

Kinomanu klube tawe gal suprastu?

O tai dienorasti negalejai parasyt

lietuviskai nesigavo? kempiniukas placiakelnis ne kaip skamba?

whahahahahahahahaha… dieve, nepyk prasau, ji nesupranta ka daro Drovus

kai paziuresi filmuka,susirink zaislus nuo kilimo ir greitai greitai i lovyte Taip Angelas gal dar mama pasaka paskaitys Cha cha

nju man jis atrodo pats toopiausias filmukas is visu…simpsons rules!!! amm…bet cia tik mano nuomone… Mirkt

dar ne laikas vaikams miegoti? Nekaltas

o man gražu kai vaikai krykštauja Cha cha

ar mums butina zinoti, ka tu megsti?!

ir kiek aplink teveli vaikuciu laksto? Cha cha

pilna Bitė-prasidėjo Velykinės atostogos Cha cha

jau visiem vaikuciam atostogos? Apakęs nu nafik Pavargęs

nu nzn.yra daug geresniu Nekaltas pvz.Simpsonai. Gerai Taip o tas kempiniukas ■■■■■■,jis mane nervina savo tupumu Piktas banalus multikas

tai gal tu ne tam forume lankaisi? Nekaltas

oho kaip gausiai atsiliepe saunuoliai Cha cha Cha cha jeigu nekenciat , tai ko lendat i sita tema? Cha cha Cha cha Cha cha

apie ka cia isvis bludyjat? Nekaltas Pavargęs

nu blyn, cia jau virs tupumo Nekaltasklausi nuomones, tau zmones savaja nuomone ir pasako. jei nori TIK geru nuomoniu, tai pageidautina apie tai is karto parasyti temos pavadinime Laimingaso dar geriau - steik fankluba (pageidautina savo dienorastyje)

aurora tu teisi. gal dar ka nors pridursi prie savo nuomones ar jau viskas pasakyta?