Spešal GarH
Kadangi nieko nesupratau ką jis man rašė po Nardi fotke, tai galės čia man papasakot apie mano klišus ratus, gandoną ant kapoto ir molinį vairą. Aš vėliau paskaitysiu, imsiu labai į dūšią ir pergyvensiu kad jam nepatinku. Ok?
OT: tai manau reikes man vistiek tu rastafkiu bet dabar litu labai neturiu tai as tau pasuksiu kai jau tikrai reikes
savikritika
Dainiau - drąsiai
GarH yra AB sąžinės balsas už tai ji ir gerbiam
Garh pastoviai sumaiso saitus ir vietoj delfio komentaru ateina cia o siaip, jei ir toliau vien tokio pobudzio stumimai, neigiamybes ir kitas bredas bus is jojo, lips i palme ilgam
ubagss dek jam bana nx.
ne nu gal tada išlyginam standartus visiems, ponas ubagsai, ne vien mane baudžiam už neigiamybes ir stūmimus? Yra čia daugiau žmonių, kurie be aubi kitų mašinų nemato, ant paskolinių vargo pisuoklių stumia, nch100 tuningus sudirbinėja, elytę giria ir t.t. padarom sąrašą veikų, už kurias sodinam dalyvius į palmę, ir visus ten susodinam ypač tuos, kurie trumpiau nei 10 metų bangoj sėdi, primoj eilėj
standartinis vartymasis puolant Vysks gerai, as pasiduodu ir nesiruosiu pasakeciu rasyt kas ir kaip… Nematai saves- tavo reikalas. O ir bet taciau, manau ir dristu teigti, kad yra mazutelis skirtumas, kai dalyviai, bendraujantys ir realybej gyvai, pzdavojasi cia ar siaip kokie dalyviai, gebantys kazka is saves realiais darbais parodyt ir siaip kazkokis virtualnas kaubojus atlenkes vemalinius pirstus klavai drabstosi i kaire ir aplink savo galveles ismatomis… nieko asmenisko, bet visada taip buvo ir bus, kad ab turi savus ‘filtrus’ ir del to eile metu gyvuoja aukstumoje, ko negaletai pasakyti niekaip apie kitus bitesplius klubiukscius
o as ji nukylinau…ir ka jus man?
Krito karys nelygioje kovoje