Spermos perteklius pasišalina su šlapimu?

Spermos perteklius pasišalina su šlapimu?

Esu girdėjusi tokią nuomonę, kai po ilgesnio susilaikymo neva vyro spermos perteklius pasišalina su šlapimu. Tai norėjau pasitikslinti, gal kas žinot, kiek čia tiesos? Šypsena

KĄĄĄĄĄĄĄĄĄ??? Apakęs :o Apakęs

Tiesos tame nedaug. Iš tikrųjų tai pradžioje perteklius spaudžia smegenis, o paskui trykšta per ausis.
Mirkt

Užtat smegenų trūkumas su oru neįkvepiamas. Cha cha

The Hives - A.K.A. Idiot

eikit, eikit,negali but Aš nekaltas

O norėtum, ar ne? Cha cha

su oru ikvepiamas MOTERS KVAPAS nuo kurio smegenis ima spausti sperma…

Cha cha

…ir spermai užėmus smegenų vietą,pastarosios išteka pro ausis…Cha chaCha cha

Ach tai va kodel rusai megsta usankes? Kad iskvepus moters kvapui, spermai nuslugus, galetu nusikrapstyti nuo kepures smegenus ir susikisti atgal…Cha cha

uzdaras ratas Cha cha vargsheliai Graži

Pirma karta girdziu tokia berysybe…Cha cha

O kaip iš tikrųjų? Aš nekaltas

Iš tikrųjų - įvairiai:

1. pasišalina kartu su saldžiais sapnais
  2. sublimuojasi į kūrybinę energiją
  3. atsiveria čakros ir tiesiai į kosmosą…

Na, mergaitės, ir susigalvojot sau problemėlę…

O kas tau taip sake?Šypsena Zinai, bent per fiziologija univere tokiu nesamoniu tai tikrai nieias nedestoŠypsena Tai turiu itarijma… kad netiesaCha cha Jau tikrai greiciau patikesiu kad per ausis!
O dar senovej vargsai vyrai tikejo, kad tai ju smegenys isteka! Nu tai taupydavo!Cha cha

"Spermos perteklius pasisalina" per poliucijas.
O pacios isakyta nuomone teko girdeti uzstaleje is poliklinikos sesuciu, nes Vyrai atnesa rytinio (po poliuciju) slapimo ir ten buna uzsilikusiu spermatozoidu.Labas

Va cia logiska ir nediciniskai teisinga! Problema issprestaCha cha

Vyrai, nelaukit kol sperma per akys veršis…reikia pastoviai ja nul;eisti kur priklauso…

O kam ta pertekliu salint visokiais pasaliniais budais? Aš nekaltas Ypac kai salia yra mylinti Moterys

A jei ana nenor?..Aš nekaltas