spėju jau atsibodau
laisvieuropoje.lt/keleiviai.html lengvai supranta sistema ? Aš kai pats padaręs tai laisvai suprantu kas be ko, bet šiaip užmetus akį iš salies eina lengvai suprasti, ką reiktu keisti ? Dėkui už pagalba banginiai
spalvos nesiderina užsisakyk pas sharrasitto dizainą
nelabai as domiuosi tom kelionem,bet koks daleiskim man tikslas vaziuoti su mikriuku is lt i svecius,o ne skristi lektuvu
nuo duru iki duru, kaina, bagazas bet prap!si daug laiko
jei nepažysti anglijos ir esi nedrasus ir nėra kam pasitikti iš aerouosto, patogiau mikru nes iki pat duru. jei nori passimti daug mantos paskui save
Nerijau, pakeisk gal pacio fono spalva nes nesimato ant to pilksvo melsvo ar kokio tais fono tie uzrasai “geltona, balta, zalia”
o tai ar is ukmerges ar is birzu skirtumo nera?
o kam ant zemelapio varpa nupieset ? siaip viskas gerai, tik spalvinė gama netikusi…
speju dauguma klienturos is londono, ir kaip tik “netycia” baigiasi zalia zona ties londonu
Pala pala, vezate i UK? tai man is klaipedos i tolima siaurines skotijos kampeli kainuotu tik 350~? I welsa irgi? Ar vezate tik i England?
pimpalo zona
ir keleivis turi moket 30 litu Ne su jokia kita transporto rusim pigiau vistiek nenusigausi.
Saitas megėjiškas toks
imeti i mikriuka 30kg siunta su daiktais, o pats su lektuvu atskrendi
reiks su laiku daryt nemegėjiška šiaip tai realiai svarbu, kad žmogus suprastu ką norima pasakyti, aišku tos kainos labai kintamas dalykas, bet kai žmogus mato kainas tai aš manau labiau linkęs skambinti. O šiaip tai pilnas intikas skelbimų kainos nuo 200 lt ir t.t ir visiek tie kas ieško kuom važiuot žino, kad užtiek jų nieks neveš. Tai bandžiau kuo labiau realybės skelbimo kainas pritraukti
o kur imones kodas ? regitracijos adresas? ceki duodat?
ant patento varo… siaip draugas dirba toks senis jau zdaravas… tai sake palauze yra pora kartu… tipo kai pradeda musht kainas tada lauzyt pradeda… bet cia apie skotland buvo, ne apie uk…
su vmi jau susipazinai? ne? padesiu zaidimo taisykles visiem vienodos, kur tavo licencija vežti keleivius tarptautinio susisiekimo maršrutais? koks jos numeris?