speedtest.net
nemažai atsiliekam nuo siauraakių
cia tipo kilobitai?..
Ne tipo, o taip.
nelabai tada supratau per kur cia atsiliekam… nes pvz ant meganeto tai jau man paranoja kai greitis nukrenta iki 12Mbit (vietinis)… nebent cia tarptautinis rysys toks?
o jei taip tai paziek is gerosios puses - ant kiek zirgagalvija lenkiam
Čia matyt į išorę, nes viduj ir 100 megabitų nemžai kas turi.
bet argi cia bitai? kb/s berods visada budavo kilobaitai/s gi lietuvoj tas tinklas studentams yra kaip jis ten, litnet ar kaip, jie gi man dar studijuojant turejo sviesolaidzius su svedija. viduje kiek tinkleske neshdavo tiek ir varydavo. su ishore irgi lektuviskai varydavo. keista korejieciu padetis, net japaskes lenkia
Litnetas yra geris valina i belekur ant 10MB/s up/down, buna ir daugiau momentaliai
muziqaz, kb/s = kilobitai per sekunde, o kB/s = kilobaitai per sekunde.
jus cia apie tokius greicius ziauru kai uzkampi tegauni 512kb/s
ir
nes TEO nezada atnaujint magistrales jau kokia 10m
Tai visai neblogai
O koks wlan’o greitis būna? Nes pas mane ant laptopo per Wlan’ą greitis stabiliai 1 MB/s. Nieks nežinot Wlan’as daugiau tempia ar čia jau riba? NEs routeris prijungtas prie skyneto ir turėtų teoriškai 10 MB/s būti, bent Lietuvoje.
Pasitestavau Download 16.8 MBps, up 6.5 MBps… Ir tai uz ~150 lt metams… (UK)
Cia Teo Vidurki gadina Pas mane tik 4220kb/s, Meganetas nesiekia nor man iki jo ranka paduot
normalus tas teo greitis sviesolaidzio, stabiliai veikia, greiciai toki, kokie ant popieriaus ir netgi didesni