Specialiai suradau
Guminuku nedeliojau ir taip kabli i pirsta isidejau . Va tas raudonas Rapala-buvau visiskai isistikines,kad ant tokiu nieks nekimba ir kibti negali,savaitgali pasirode,kad masalas Nr1.Kas idomu buvo metoma su tokiu pat bet melsvu-nei kart nekibo.Kas zino tuos voblerius,tai zino,kad jie juda labai agresyviai,o tie lenkti Dead fish,tamposi i sonus.
Atviram vandenyje jie schudas Nr.1, o vat zolese…
Jie iki 3 m gylio.Gyliau kiti yra.
Deadfishas virsutinis - superinis dalykas, dar tiks pats su melyna nugara ziauriai gerai tarnauja. Spoon’a turiu eserio spalvos irgi geras - sito raudono neisdrysau pirkti bet matau teks pastverti
cia rapalos tie deadfishai?
tiksliai nepamenu, bet 90 % kad dorado - nera brangus, bet tikrai veiksmingi mazuose gyliuose
cia sitie 4 koldunai tai dorado lake, o tie du deadfishai irgi 100% dorado… Rapalos tik tas ciudas zaliai raudonas antras nuo virsaus kaip suprantu. O tvisteris ne blue fox kartais?
kur vilniuj toki deadfish butu galima rast? idomu butu pabandyt
spoonas masalas nr1
Deadfish’ų dar Jeruzalėj lyg yr keli
Aš pats velkiaudamas Deadfish’u (didesniuoju) pagavau Beržoj 2vnt, o poroj “slaptų” negilių balų >6 vnt ir dar + ~5 nerealizuotus
kliovus turėjau
Deadfish’ų ir kitų Dorado, išskyrus Lake, pilna pas “Fanatikus”. Karoliniškių “Maxima” rūsyje, pavyzdžiui. 7 cm. 22 gr. Lake Lenkijoje laikomi geriausiais masalais šamų žvejybai (informacija iš jų spaudos)
Mes uzsisakinejom voblerius is ten: orangefish.biz/ nes Lake Lietuvoj uzdraustas.Tai,kad papildomai dar kazko imti-paemem Dead Fish. beje,tame puslapyje yra Bestsellery,tai pirmoje vietoje yra tas Lake tos spalvos,kuriam as dantis pripaisiau,o Lietuvos prekybininkai nusprende,kad toki masala i Lietuva vezti draudziama,bo visa zuvi isgaudys. O jei dar akyliau paziuret,tai visi 10 perkamiausiu yra Lake.Bet Lietuvoj jie visiskai netinka… Man juoka kelia toks lietuviskas marketingas,o gal kitus voblerius jie gauna pirkti uz trecdali kainos,o situos tiki uz pilna,uztat ir neima.
Padariau didele klaida,nepaemiau sito: orangefish.biz/popup_image.php?pID=632 cia gi vadinasi pasidaryk pats,buciau pripieses visko… dar labai idomus sis: orangefish.biz/popup_image.php?pID=1094 ir pavadinimas : Drunk.
Nusipirkau ta sdielai sam Fabuose,dabar imi flomasteri ir pagal savo norus…