Specialiai loomiui

Specialiai loomiui

geras ,kiek svere?

Ce musu zemelei kaskaip abejoju Cha cha

Bet kokiu atveju grazi vilkzuve Gerai

Svere 3,5 kg

Jie kazkodel didesni atrodo, pagavau kelis 2.5kg, bet kai istraukiau buvau 100% isitikines kad nemaziau 3kg

Jei nepaslaptis koks vandens telkinys? I kauno marias visiskai nepanasu, greiciau elektrenu marios

Idomu su graibstu paemei ar ranka? jei ranka, uz kur emei?

Apakęs Geraix10 kaip as toki noriu pagaut…

Apakęs Gerai

nu blia Gerai Apakęs Apakęs Apakęs

o as nei vieno nepakirtau Liūdnas, nors kliovu koki 10 tikrai buvo. Reiks mokytis normaliau dzigint Nekaltas

Vandens telkinio negaliu ivardinti. Laimikio autorius pritrauke prie valties, o as ciupau uz galvos ir ikeliau. Graibsto neturejom.

O kai graibei ji, Giedriukas sauke: "poch… tie spygliai !!!" Juokiasi Juokiasi Juokiasi

neblogai KietasO čia nebūtinai tau,mano per mėnesį keturios lydekos galingos: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/41.28 2429.81…-=(93520926](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/41.282429.81…-=(93520926) ir daug foto mano dienoraštyje(paskutiniuose Cha cha)

Deivisga | 09-19 09:39 O kai graibei ji, Giedriukas sauke: "poch… tie spygliai " Cha cha Cha cha Cha chaPas mane po kiekvienos zvejybos nauji supjaustymai ant ranku atsiranda, tarsi iamzinu kiekviena laimiki Cha chaAnt galvos sonu tokie pjukliukai yra, vat jie ir dirba savo pikta darba Cha cha

aina nx…maladiec

Pataisymas 3.7 kg. Šypsena

Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai