Special Natrix

Special Natrix

ruska versija… Cha cha pas mane lb pastovus FPS buna, nzn kodel pas tave taip Nekaltas

manau problema arba kompe [kur sutinku su natrix] arba rusiskoj versijoj. Nes nei pas mane nei pas nei viena mano drauga taip nesokineja, pastoviau 40+ fps

pas mane irgi pastoviai laiko vis 33-40fps mazdaug

Na pas mane irgi nešokinėja taip Ne

Sandman^KFMF ka jau GeSa nebeskiri nuo natrix? Cha cha

GeSa: Tikrai ne rusiskoje versijoje ir tuo labiau ne kompe (ta prasme jei kompas butu galingesnines 2 kartus, tai gerai Cha cha, bet kalba eina, kad prastiniesi viska ir nieko nesikeicia niekas). As anksciau bandziau angliska, kai tik ji atsirado. Kishau patchus naujausius ir nieko. Jeigu as bet kuri geima galeciau taip nubloginti kaip RBR (pradedant GTR ir baigiant F1) tai visi geimai pas mane eitu minimum 60 FPS, o cia toks gaidynas, kad jmj.

Dabqs: As rasiau tuo metu, kai gesa dar nebuvo parases. Mirkt Kai papostinau, taip isejo, kad po jo posto mano atsirado. Liežuvis

su situo reksiu gimes ta pacia diena ir men Cha cha

Tai pala pala, gi raudoni skaičiukai reiškia filmavimą, ar tu čia juos nuspalvinai ? Cha cha

KB8, ne filmavima, cia gi JPEG formatas, kad tilptu bangoje. Nezinau kodel 3 pav. taip susiliejo tie skaiciukai, bet jau tikrai ju nekaitaliojau su paintu. Cha cha

Niekas kitas nekaltas, kad tavo supah-dupah kompas žaidimo nepatraukia. Kas per juokdarys su savo tokiais epitetais būsi…

Sandman, ramiau, nes galiu neapsikęst… Ir dar: tai pričiom tie skaičiai raudoni ?? Pas mane, ir pas visus kitus, jie tampa raudoni tik tada, kai pradedi filmuot… Nekaltas

nu vadinas, kad kompas tavo tikrai supah-dupah… FPS raudonuoja, RBR netraukia net 640x480 rezoliucijoj tai zn… Juokiasi

@Mundi: Tie epitetai ne uz nieka buvo skirti. Mirkt Supa dupa ar ne supa dupa kompas, bet kazkodel tai tik vienas is triju zaidimu, kuris taip nuostabiai eina (kiti du tai Ridikas ir Doom3 add’onas). Visa kita zaidziu puikiai. Mirkt

beje patarimas: del viso pikto paziurek ar tavo harde kartais nemazeja po kekvieno zaidimo vis vietos? Cha cha arba bent c:/fraps paziurek ar nera visokiu trumpu video su rbr posukiais Cha cha

KB8: Tie skaiciai, tai ATI Tray Tools programeles OSD (OnScreenDisplay). Jie raudoni del elementarios priezasties - kad yra zemiau normalaus lygio. Cha chaDabqs: Kazkodel kiti geimai Su mano neipatingu R9200 ir AthlonXP2800 veikia puikiai. Call of Duty 2, zaidziu 1024x768. Mirkt Ir eina geriau nei sitas RBR ant 640x480

Kur jūs tuos skaičius raudonus matote…? Viename screenshot’e jie raudoni todėl, kad FPS žemas, kituose viskas OK.

A, galvojau čia Fraps…

Call of Duty 2 yra labai puikiai optimizuotas darbas, apskritai nereikalaujantis nieko idealaus. O R9200 iš tiesų nieko įspūdingo, tad aš visiškai nesistebiu dėl matomų rezultatų(kurie nėra jau tokie prasti).