Spausdintuvas Canon PIXMA iP1500 - kokia nuomonė?

Spausdintuvas Canon PIXMA iP1500 - kokia nuomonė?

Kokia nuomone apie si spausdintuva? Ir isvis apie Canon. Vilioja kaina apie 190 Lt, be to, papildymo kasete Fortake, berods, tik 8 Lt. Jei naudoti neoriginalias kasetes, ar Canon su jom draugauja?

Su neorginaliomis ar orginaliomis nedraugauja t.y. uzdziuna.Nieko gero tie Canon.Ir ne i kasetes pildymo kaina ziurek, o i rasalo kieki joje, 100 lapu ir vsio Šypsena

Tai, kad sako uztenkai savaite bent lapa isspausdinti ir neuzdzius Nekaltas O spausdinant draftu kasetes uztenka mazdaug 200 puslapiu. Tai lapo savikaina apie 5 cnt. - tai daug???

Turiu kiek senesni modeli i250 Spausdina tikrai neblogai, niekas ten neuzdziuna, rashalai pigus, galima ir uzpildyti, bet siaip eksploatacija nereikalaujanti dideliu investiciju. Zinau kas turi dar kelis i250 o jie tikrai panasus i taviski, tik senesne laida - manau namu salygomis tikrai yra gerai.

Ash pats priesh kazhkur menesiuka nusipirkau Canon PIXMA iP1000 - modelis uzh 159 litus… Nekaltas Shiaip tai spaudos kokybe mane tikrai tenkina, juo labiau ir uzhpildymo kaina ir spausdintuvo gabaritai bei svoris. Gavau metams garantija Kietas O apskritai, tai man rodos, jog tai visai optimalus kainos ir kokybes santykis Taip Na, bent jau ash tai tikrai nenusivyles iki shiol Mirkt

Man pigūs spausdintuvai labai įtartini. Pirmiausiai reikia žiūrėti, koks yra rekomenduojamas mėnesinis apkrovimas puslapiais. Paskui - kokia vieno puslapio spausdinimo savikaina su originalia rašaline ir kokie yra pigesni variantai. Tai arba neoriginalios rašalinės, arba jų savarankiškas pildymas. Jei kam pavyks uz 10 Lt išspausdinti 830 puslapių, kaip man su HP3820, tai parašykit į Bitę.

Na, mano HP 840c su 10 Lt ištempia daugiau nei metus, o atprintinu beveik 2 pokus po 500 lapų. Čia tik apytiksliai galiu pasakyt, nes laikotarpis ilgas tai ir pamiršti kiek tiksliai Šypsena

Kolega, i musu spausdintuvu rasalines telpa 42 ml juodo rasalo. Dabar tokie spausdintuvai nebegaminami Liūdnas

Gaila, bet taip, negamina…Nors realiai, tai tiesiog fantastiški spausdintuvai namams. Ir dar nesuprantu, kokio velnio gamina tuos spausdintuvus su tiektuvais iš viršaus? Vietos atžvilgiu, tai jie velniškai nepatogūs… Nors aišku juos gaminti lengviau, nes mažiau visų velenų yra…

Ir beje, ne 42, o cieli 50 ml iš švirkšto sutelpa.

kanono rashalai pigus, hp brangus todel kad kanono pirkdamas kasete gauni tik rashala o hp rashala plius galva. jei uzhdzhius canon galva tai ji kainuos tiek kiek praktishkai naujas tavo spausdintuvas. rekomenduojama kad neuzhdzhiutu rashalai kanona bent karta i menesi ijungt

Rašalo kainos nemanau kad skiriasi. O vat jau pakeitimo atveju, tai žinoma skirsis dėl tavo minėtų priežasčių. Ir niekas neįrodys man, kad mano senelio HP eksloatacija yra brangesnė už bet kurio Canon’o, senuosius HP, su 42 (realiai 50)ml rašalinėm turbūt galima drąsiai lygint su lazeriniais, tik aišku sparta nusileidžia.

kai nenaudojau savo canono, tai jis gal 3 men pragulejo… po to dulkes nupuciau ir toliau printinau… Nekaltas Mirkt

Kaip suprantu Canon spausdintuvai - visai normalus pasirinkimas ir tie , kas juos turi yra visai patenkinti, o dazniausiai juos kritikuoja tie, kurie pasirinko HP MirktDekui visiems pareiskusiems nuomone Labas

su canon pixma iP1000 buvau susidures draivu nebuvo tai teko i canon atstovybe kreiptis ir gavau tada Šypsena o siai tai pixma iP1000 —> i250 pixma iP1500 —> i350 cia tik kiti standartai Šypsena ir viskas ir tipo greiciau spausdina Šypsena bet as nieko nepastebejau ka butu patvarke Šypsena vis ijungdamas bruzinasi spausdintuvas Šypsena

Del garso paimant lapa, tai vienas sake, kad Baisu

a jo, as sesei pirkau ta iP1000, tai draiveriu taip pat nebuvo… parvaziuoju namo, ziu… nera… blt susinervavau, tai zadejau nuejes pardavejui in galva inpisti… kam neidejo… bet pofig… is intero parsitempiau… Kietas

Jooo, aš kai pabandžiau printint, tai net pašokau nuo kėdės, nesupratau kas vyksta, po to daėjo, kad jis taip “tyliai” lapą pasiėma…

jo jo pas mane ir nebuvo nei draiveiu nei laido, tai laida teko pirkt ir driverius siustis IP1000