Spalvu Spalvos Spalva

Spalvu Spalvos Spalva

vyce, nunyk su savo viedro fotke

pliktronikas

Jelegancas

uz pilka dzizeli tau man ir Moteris poU toky- uzsimiarkus

kodel man taip,kai pamatau sita taxa,man automatiskai pries akis paveikslas…oda plastikine ir kojiniu smarve? Nežinau Juokiasi

Spalvike tai porimte Cha cha

lianTkisku oboliu triznos slapva Gerai

o kaip tokia spalva ? auto.plius.lt/skelbimai/volvo-v70-2-4-l-universalas-2007-dyzeli nas-4149521.html

todiel, kad oluxas kaimietukinis nadaciulpias esatia

melejardo ryda termostatiks daba sedes miunchene ir visa sita zbroda tembz i lietuvelia. ne uz tokia salelia kovojom

VIN’as> Gerai bet tas volvo sport edition Žliumbia Juokiasi sedynes dramPlio siknai,vairas standartas,per kur pas jas sport…o ir aplamai,volvo turi kitokiu sedyniu? Cha cha

dr002™, buvo pazystamas nuvaziaves pirkti… nepirko del spalvos Cha cha sedynes sitos dar geros, ko napasakyciau apie xc90 be soninio prilaikymo

pakialsim lietuva ant taxu kai vejas, dosim kaina, bus visiem medziam px

dzyzis, miersas uztaise, niapergywenk- 200kkm ir Ufff Ignoruoju

tai kiek tokio kaina?

vulvos spalva tai “bezdalava”

bet lietuviai ir sau asmeniniu tokiu pripirke,daug w211 ir w210 pas mus padazynetu savo laiku,tik kas galvoje turi buti taip daryt Nežinau

nu blia…spalva ciumodano bent jau man Gerai noredamas bbi rasi tokios…rasalas pagrinde dushmaninis Cha cha

autogidas.lt/volkswagen-golf-iii-16v-gti-hecbekas-1996-0126 978009.htmlcempioniskas automobilis Valio