Soul music

Soul music

Hoi liaudis ar yra cia soul muzikos gerbeju? Suweikit jos wirtuozu atlikeju grupiu pawadinimu plzzz! Man ji prie sirdies bet tik musiq su music soulchildais teklausau taigi prasau pasidalinkit patirtimi!

as
kartais klausau

Nesidalinsime, va tau be sansu, tu zluges Liežuvis

Blondine o kokiu grupiu klausai? Sunstepx o ka tau padariau kad zluges atrodau?

Kokia ta Soul muzika? I ka ji panasi? Labiau Metal ar techno?

Nei i ta nei i ta. Ji tokia kur dainuoja balsa turintys zmones labai lyriskas dainas. Nzn net kaip paaiskinti, groja gero repo priedainiuose wisai kitaip nei pats repas!

Man kažkodėl RAP’as nekelia jokių asocijacijų su žmonėm turinčiais gerus balsusNekaltas Kažkaip sunku man įsivaizduoti kokį nors Andrea Bochelį dainuojantį: “Waaazzzaaaaaaaaap nygazzzzzz”Šypsena Pasakykit porą Soul grupių pavadinimų, reikės parsisiųsti ir pačiam paklausyti.

Nu as tiesiog nemoku paaiskinti! Joa kaip matai musu siekiai wienodi, as irgi raginu bangiecius pasakyti tokiu grupiu pawadinimus! Nu o tu pabandyk parsiust Tyrese - I’m sorry, nzn ar tikri soul’o gerbejai ji priskirtu prie tokios muzikos bet manau bent is dalies tai tikrai, o siaip mineti music soulchild groja soula!

Taip šiaip James Brownas buvo kažkada vadinamas King Of Soul, kol nepatapo Godfather Of Funk. Yra jo gabalas Soul Power. Bet tai čia tas senasis, jazzovas soulas.

Joa sita irgi man jau sake bet jo muzika tikrai labiau panasi i funk ir jo dainos jau gan senos, bet aciu. Nu o kas dar ka patars is siu laiku soul’o?

Erykah Badu ne soulas?

Cituoju NiceGuy Johnny (ne is bangos):

"Modernas:

Bichai: D’Angelo (dievs), K-Ci & JoJo, Jodeci, Jaheim, H-Town,
Montell Jordan, Raphael Saadiq, Lucy Pearl, R. Kelly (1992-1996)

Mergos: Erykah Badu, En Vogue (vel atgime lygtais), SWV,
Mary J Blige (iki "No More Drama&quotMirkt, Aalyiah (pirmas diskas "Age Ain’t Nuttin but a Number&quotMirkt

Klasika:
BARRY WHITE (RIP), the Isley Brothers, the Ohio Players, the Gap Band, Marvin Gaye, Curtis Mayfield, Isaac Hayes."

Del to nzn ar soul ar ne reikia parsiusti man ir paklausyt, nu o ka cia daugiau niekas nezino tokios muzikos a?

Labai daug girdejau is draugu apie si muzikos stiliu geru atsiliepimu bet neteko nieko panasaus klausyti… Nezinau ar kazka praradau… Esu seip tolerantiska visokiems stiliams…

neturiu nuomones Nekaltas

Metal Taip Cha cha