SOS, mane apipylė kaimynai

SOS, mane apipylė kaimynai

Gal kas esate susidūrę su tokia bėda???
Šiąnakt į mano butą pro sienas,lubas pradėjo kliokti karštas vanduo-kaimynų viršuje nebuvo-jie gyvena sode,užsuko vandenį visam namui.Naktį iškviesti kaimynai pareiškė,kad jie ne kalti,nes pas juos trūko vandens stovas!!!Apie tokius dalykus aš visai "žalia",nesuprantu nei kas tas "stovas",nei pan.Gal kas gali man patarti kur kreiptis ir kur ieškoti teisybės nes mano nuostoliai žiauriai dideliBaisuBaisuBaisu

Apkabinimas Gaila tavęs, bet aš nesu susidūrusi su tokiom nesėkmėm Nekaltas

Situacija bjauri. Aš buvau buvusi kitoje barikadų pusėje - trūko ten kažkas, ir apipyliau 2 aukštus. Baisiausia tai, kad 1 aukšte kūrėsi parduotuvė, kuri buvo pabaigusi daryti remontą prieš kokią savaitę. Kai prisimenu, tai net nupurto. Tačiau keisčiausia tai, kad tos parduotuvės šeimininkė pasakė, kad nesijaudinčiau, visiems taip gali pasitaikytiApakęs Apatiniam kaimynui pora šimtų sumokėjau. O kur reiktų kreiptis, tai nežinauNe

panashu kad tamstai irgi gresia bangiechiu talka organizuotiDrovus
uzuojautaGėlėTaurė

Jeigu butas neapdraustasBlogai
Bet gal advokatas ką patartų, žinoma teisme laimėtum, jeigu įrodytum kaimynų, apipylusių tave, kaltę Nekaltas

Paaiškėjo,kad yra trūkusi šlangelė,kuri išvesta nuo stovo!!!!!!
Avarinė pasakė,kad kaimynai kalti,bet jokių popierių(aktų) nerašo!!!!!!!!!
Net nežinau kur eiti…PavargęsPavargęsPavargęs
p.s.2chokoladaka-matyt po šiandien dienos meeto man dalyvius reikės vestis pas save į butą talkosTūsas

kaip įrodyti tą kaltę
???

Sakau, būtų gerai, kad to teirautumei pas advokatą. Jeigu avarinė pasakė, kad kaimynai kalti, gali teisme laimėti. Advokatas duos užklausimą avarinės šefui, o tas privalės atsakyti į raštą. Tikiuos avarinė tą atvejį užregistravo.

Nemanau, kad cia reikia dar kazka irodineti. Juk kaimynu butas virsh tavo, tai viskas ir aishku.
Konkreciai kur kreiptis nezinau, bet manau, kad tave nukreipti galetu namo seniumas/ bendrijos seniunas, juk tokios yra / turi buti.
Jei jis konkreciai nezinos, tai jis privalo issiaishkinti ir pateikti tau atsakyma, kadangi mano prieziura jo pareiga.
Galbut ten reiks kazkokiu ekspertu ivertinti nuostolius tavo bute, todel siulyciau kolkas nieko nesutvarkyti, kol kazkas, jei reiks neatvyks nustatyti patirtu nuostoliu.
Netemk gumos, issiaishkink kas seniunas ir nukreips, o gal vietoje viska sutvarkys, jei del sumos susiderinsit graziuoju

Namie-kaip po mūšio!!!!!!!!!
o ryt-šeštadienis ir sekmadienis…
kiliminė danga "plaukia",o po ja-grindysBaisuBaisuBaisu
jei nenuiminėsiu kiliminės dangos,gali ir grindys supūti!!!
ačiū už patarimus,einu ieškoti sprendimųPavargęs

Eri, jei esi apsidraudusi buta, tai tavo laime, nors uz remonta pinigu gausi. O jei ne, tai ne kas., Gal bandyk su kaimynais pakalbeti, kad bent kiek kompensuotu zala.NekaltasBet, poagalvojus, jie tikrai nekaltiKanda Sunkus atveji, zinokTaip

Tai,blyn, dar ko gero ir i meet’a neisi?Apakęs

VBlyn, gal ir man atvaryt, bo gausis pasiutiskai fainas meet’as. Tokiose talkose ir buna idomiausia, svarbiausia, kad nebutu per mazai dopingoGeraiGeraiGerai

na,net nežinau…Pavargęs
po nemiegotos nakties bijau,kad meete neužmigčiauPavargęsPavargęsPavargęs
O kaimynai lyg ir pažadėjo dalį išlaidų kompensuoti,bet…tų išlaidų bus labai daugApakęsApakęsApakęs
košmaras…Pavargęs

Uzjauciu ,JN. Niekada negali zinoti, kur tos nesekmes tyko…

nu ir naujienos…Blogai Veee
kaip visdėlto gera gyventi viršutiniame aukšte…

kaimynai turetu tau padeti,tu juk nekalta kad pas juos truko kazkas.pas mane buvo panasiai mes gyvenom 5 a,ir truko nakti radiatorius ziemaBaisukosmaras buvo!!!net kraupu prisimint vanduo verdantis vare ir aisku apseme 4 a kaimynus,tai padarem remonta ir padejom viska isvalyt nes gyveno senute.sekmes

Blogai, bet aš pati kartą vos neapipyliau, kai neįdėjau skalbimo mašinos šlangos į vonią… Gerai, kad apsižiūrėjau ne už poros valandų, tai mikliai išvaliau viską ir "ok". Kas juokingiausia, kad mano brolis tą jau buvo kartą padaręs, tai apipylė 4 ir 3 aukštą ir 4 aukštui pakako 200 lt(tiek užsiprašė), o 3 aukšto butas buvo draustas, tai priskaičiavo nuostolių už 2000 lt ir jis juos sumokėjo… Kantrybės ir kuo greičiau išvalytLiūdnas

Uz tai ir draudziu savo buta, jei kas uzpiltu, bei CA, jei as ka, neduok Dieve.