Sony NWZ-A816

Sony NWZ-A816

Sveiki.Norėjau paklausti su kokia programa šiam grotuvui konvetuoti filmus į jam suprantamą formatą.Sony programinė įranga reikalaują viska dirbti su administratorius teisėmis ,bet nežinom admin slaptažodžio

Tai susirask internete, koks tas jam suprantamas formatas yra. Tada atsisiųsk kokį avidemux ar kažką panašaus ir konvertuok.

Prie player’io buna CD su programa, kurios pagalba galima persimesti dainas, susikonvertuoti ir persimesti video, foto. Viska puikiai rodo. Tik gaila, kad negalima dainu persimesti kaip i flash’a ir klausyti. Pas mane yra NW-A805. Kuo skiriasi NWZ serija? Suprantu, kad pas tave 4 GB, pas mane dvieju. Bet idomu kuo skiriasi daugiau?

Šiaip jis mano.Draugas prašė pagalbos ,o jis prie technikos nė bum bum. Ež,man įmetus tą cd į kompą išmeta klaidą ,kad reikia vyską daryt su admino teisėm

Magic Video Converter 8.x.x.x bandyk Mirkt

Labai keista su tom admino teisem, cia jau kompe problema greiciausiai. Ir dar abejoju, ar sukonvertavus filma, imetus kaip i flash’a, ji rodys. Nes tas Walkman konverteris iskart konvertuoja ir imeta i player’i, tada tikrai rodo. Bet konvertuoja labai ilgai.

Teko “browsint” po jo vidu tai ten prikurta daug folderių ir man atrodo į kiekvieną metamas skirtingas šlamštas taigi Aurum nepadės tas konverteris.