sony ericsson pakroveju problemos

sony ericsson pakroveju problemos

tai va jau turiu 3 per aile sonny ericsson visu pakrovejay buvo naujutukai bet vis taip po kokio menesio naudojimo kaskaip sunkiai su kontaktu krovimo metu, kai krauni jau telefono negali judint o paty layda tay irgi reikia visaip kilnot ramstyt kat krautu. kayp kitiem SE naudotojam su tokia problema?

a tau cia so orgu taip?

taip jie visi orgai ir nauji katik is gamintojo

nu tada nzn ka cia ir pridurt.

nuvalyk kontaktus esancius ant telefono. pasiimi kokia adatelear smailu peiliuka ir paskuti tus kontaktus, kurie lieciami pakrovejo. problema issisprendzia kokiam menesiui kol vel neapsimesa.

man sus siemensu pakrowejaias taip buwo… o problema ne kontaktuose o tame kad laidukai prie kistuko labai greit nusilanksto Nustebęs

turejau tris SE. su visais ta pati problema. jokie ten laiukai nesilanksto

Pirma karta girdziu apie tokia problema, nors SE tampausi jau senai.

as jau daugiau nei metai turiu SE,mano pusbrolis apie puse metu turi SE,bet mums neteko susidurt su tokiu reiskiniu,kad pakrovejas blogai atliktu savo darba Nekaltas

Manęs irgi kolkas tokia problema neužklupo (tphiu tphiu tphiu per kairį petį) Laimingas

tay matyt seni pakrorejey padabnesni man tay atrodo kat teee tos plasmases kaskayp nunulayko kayp reykalas Cha cha

aha sitas pavalimas kontaktu tikrai padada pas mane irgi buvo prasideje problemos su krovimu pavalius telepono kontaktus viskas issisprende

vat nevyniokite laidu aplink paty pakroveja, kai juo nesinaudojate, o tai pastebjau daugelis: susuka , vel isvynioja , vel susuka, vel isvynioja. ir t.t tai kiek gali laikyt tie laideliai ??? Nekaltas

SE 68i daugiau nei metai problemo jokiu NeSE T320 jau po menesio naudojimo atsirado shi problema Piktasraiks krapshtyt kontaktus Cha cha

man irgi šita problema yra iškilus. pravalau kontaktus ir kelis mėnesiukus ramiai gvenu…paskui viskas vėl iš naujo Nekaltas

Man irgi dar neteko susidurt su tokia problema, nors jau savo SE turiu daugiau 1m. Cha cha

Sitas pakroveju bugas man buvo su siais modeliais: er 320s, se t100, se t68i. Visu pakrovejai originalai.

aha, man ir buvo, kazkaip stiprew pajudini kistuka kai kraunasi, nustoja krauti… Pas mane T610

turiu mazdaug 5 e/se pakrovejus. su senu pakroveju ir senu teledonu tbuna taip kad nesikrauna, nors ijungi i nauja tel viskas ok. taigi kalti kontaktai telefone.