Sociologijos tyrimas ..

Sociologijos tyrimas …

Swejki gal galite padeti man ivygdyti sociologijos tyrima “LNK Baras” tematika . labai prashau. taigi, pradedam:Lytis: Amzius: Miestas: 1. Ar žiūrite barą? 2. Kiekvieną dieną? 3. Ar balsuojate šeštadieniais? 4. Kaip manote kas laimės šį šou? Kas norėtumėt kad laimėtų? 5. Kuris barmenas (-ė) jums labiausiai patinka? Kodėl 6. Kuris barmenas (-ė) jums labiausiai nepatinka? Kodėl? 7. Ar norėtumėte pats/pati sudalyvauti tokiame realybės šou? Kodėl? 8. Ar buvote apsilankę bare? Kodėl?

nuo pirmo klausimo visi atsakymai ne Ne

mano nuomone apie bara - NEIGIAMA Kanda P.S. be komentaru

Kodėl sukūrę durną temą visi apsimeta rašantys namų/kursinius/diplominius/mokslinius darbus? Nekaltas Cha cha

mes, kaledu seniai, rimtesniu uzsiemimu turim. ypac pries kaledas Šypsena

tai ka ju daug yra ??? Apakęs Apakęs Apakęs Cha cha

nu tai, mano porininkas santaKlauzas yr. o siaip dar visokius apsimeteliu pilna Nežinau

Veee

Mergajtia Drovus15m GirtasKlaipėda Liežuvis1. Kartais pažiūriu. Nekaltas2. Nium tikrai nia kiekvieną dieną… Kiaulė3.Nebalsawau ir nebalsuosiu Veee4. Skaistė or Mikas Žvaigždė5. Skaistė,nes atrodo nuoširdi mergina,kuri su wisais subendrauja. 6. Lina Blogai Pasikėlusi kalė Baisu7. Taip,būtų gana įdomu išbandyti sawe Nekaltas8. Bare dar nebuwau,visgi atstumas Flirtas

1. tai man tikrai sociologijos tyrimas nenorit netikekit. as neprasiau sios temos bet man ja dave. nepatinka tiesiog neatsakinekit. 2. aciu tiems kas atsake (tixliau tai) Labas

Sociologinis darbas apie bara Cha cha Cha cha Cha chap.s.neziuriu nei vieno dabar rodancio realybes sau Mirkt

GirtasMot, 17. 1. Taip. 2. Ne. 3. Ne. 4. Meskinas tas…pamirsaw warda. 5. Meskinas,ne sjis ir dirba gerai, nesiskundzia niekuo, jam wiskas ok, kiek girdejau reiskiant nuomone - irgi buwo labai teisus. 6. Daiva, nes jinai skysta kazkokia man, amzinai jai wiskas negerai… skiedalas tokia… ir Linuuuuuuuuute nepatinka, nes waidina tokia gerute, tokia prie wisu udiudiu… fe. 7. Ne, neidomu. Ir nenoreciau kad mano wisa gywenima kiek ten buciau - kiaura para stebetu. 8. Ne. Neidomu. Taip prasom.

reikia maziams pateisinti savo tupuma! Pavargęs

dede, buk atlaidesnis - kaledos gi ant nosies… P.S turiu paruoses extra dovanele - progine cierka su kaledinio senio autografu ir dedikacija. special for you, tap sakant Mirkt