Sociologijos tyrimas …
Swejki gal galite padeti man ivygdyti sociologijos tyrima “LNK Baras” tematika . labai prashau. taigi, pradedam:Lytis: Amzius: Miestas: 1. Ar žiūrite barą? 2. Kiekvieną dieną? 3. Ar balsuojate šeštadieniais? 4. Kaip manote kas laimės šį šou? Kas norėtumėt kad laimėtų? 5. Kuris barmenas (-ė) jums labiausiai patinka? Kodėl 6. Kuris barmenas (-ė) jums labiausiai nepatinka? Kodėl? 7. Ar norėtumėte pats/pati sudalyvauti tokiame realybės šou? Kodėl? 8. Ar buvote apsilankę bare? Kodėl?
nuo pirmo klausimo visi atsakymai ne
mano nuomone apie bara - NEIGIAMA P.S. be komentaru
Kodėl sukūrę durną temą visi apsimeta rašantys namų/kursinius/diplominius/mokslinius darbus?
mes, kaledu seniai, rimtesniu uzsiemimu turim. ypac pries kaledas
tai ka ju daug yra
nu tai, mano porininkas santaKlauzas yr. o siaip dar visokius apsimeteliu pilna
Mergajtia 15m
Klaipėda
1. Kartais pažiūriu.
2. Nium tikrai nia kiekvieną dieną…
3.Nebalsawau ir nebalsuosiu
4. Skaistė or Mikas
5. Skaistė,nes atrodo nuoširdi mergina,kuri su wisais subendrauja. 6. Lina
Pasikėlusi kalė
7. Taip,būtų gana įdomu išbandyti sawe
8. Bare dar nebuwau,visgi atstumas
- tai man tikrai sociologijos tyrimas nenorit netikekit. as neprasiau sios temos bet man ja dave. nepatinka tiesiog neatsakinekit. 2. aciu tiems kas atsake (tixliau tai)
Sociologinis darbas apie bara
p.s.neziuriu nei vieno dabar rodancio realybes sau
Mot, 17. 1. Taip. 2. Ne. 3. Ne. 4. Meskinas tas…pamirsaw warda. 5. Meskinas,ne sjis ir dirba gerai, nesiskundzia niekuo, jam wiskas ok, kiek girdejau reiskiant nuomone - irgi buwo labai teisus. 6. Daiva, nes jinai skysta kazkokia man, amzinai jai wiskas negerai… skiedalas tokia… ir Linuuuuuuuuute nepatinka, nes waidina tokia gerute, tokia prie wisu udiudiu… fe. 7. Ne, neidomu. Ir nenoreciau kad mano wisa gywenima kiek ten buciau - kiaura para stebetu. 8. Ne. Neidomu.
prasom.
reikia maziams pateisinti savo tupuma!
dede, buk atlaidesnis - kaledos gi ant nosies… P.S turiu paruoses extra dovanele - progine cierka su kaledinio senio autografu ir dedikacija. special for you, tap sakant