snd

snd

kol darbas moka, žemai kabo…

ple… pilu 98 statoile… rekomenduosit, kur pilt ir gaut gera kura?

nestėj 98 kitoks? bent aš tai ten varvinu atsipūtęs Šypsena

sa tai pilu kur papuola, skirtumo tikrai nejauciu

kai meistrelis vienas draugelio paklause, ar rusiska benza pila, kai issuko zvakes, tai nuo to laiko nestej nebepilu. unox jau nuo atidarymo neapvyle nei karto Šypsena -7 centai ir siaip zemesne kaina.

Tai kad statoil dabar butent 98 is skandinavu veza ne is mazeikiu jama tai uztat toka ir kaina Šypsena

Visada pilu Neste’j Taip

type_r mašina buvo bendzu aplaistyta aplink baka tai meistrelis sugalvojo pasipizdavot Juokiasi

visa laika enstei pyliauir pilu jau 5 metai, ir jokiu bedu ir skersu meistreliu zvilgsniu nesusilaukiu, manau tai tik gandai Blogai

vakar žvakes tikrino, nebuvo prie ko prikibt Šypsena

As seniau pyliau kur papuola, daba dave neste nuolaidu korta, tai tik ten ir piluos. Vaprosas: i savo ceeda pilu 95, jei vartociau 98, gal ekonomija butu?

Pas mane kai dyzelis tai pilu statoile ir nepavede nei karto per salcius kuresi ir siaip Šypsena

koks skirtumas kur pilt ta kura ,vis tiek viskas is mazeikiu naftos Piktastik statoilo ultima pastebejau yra geresni degalai tik ar jie veza is kazkur ar papildu kokiu dapila Nekaltas

sakiau reik pas psekus i svecius uzsukti

pastaruoju metu pilu nesteij prie namu,o visus metus pildavau sauridoje -15cnt…kazkokio skirtumo nepastebeta Ne

pati nafta tai is mazeikiu bet priedus kiekviena degaline turi savus ir statoil geriausi Mirkt

nu nzn, man pvz is staoil’o ir orlen’o saliarka ne tokia, *pimp…*evesne negu is neste arba lukoil’o…

o koks skirtumas kur pilti Cha cha …niekad nekreipdavau demesio, ir nepazystu nei vieno kuris taip daro… seip pilu daznai statoile, nes daznai desraniu ir trikampiu sumustiniu uzsimanau, bet ne del to, kad ten kuras kitoks Cha cha

pilu nestej kur pila dr002, nes turiu kortele nuolaidu Gerai Kietas O vilniui verkiu gatvej kolonkej baltic… kazkaip vadinas