Smurtas seimoje…
Patyrete?..Gyvenate?..Imanoma atleisti?..Priezastys,kodel taip buna?..Riba,iki kiek tai turi testis?..
Patirti neteko,manau ir neteks. Daug ka galima atleisti, tik ar verta?Jeigu viena karta sudave,nemanau,kad nustos…pirmai progai pasitaikius kirs dar.Paskui tai taps norma,tad kam leistis kankinamai?
esu patekus po motinai skirtu kumsciu vaikystej… (tai buvo vienetiniai atvejai) pati manau netoleruociau…
Skirciausi net negalvodama - smurto negalima pateisinti jokiomis aplinkybemis O klaikiausia, kai smurtaujancius tevus mato vaikai
patyriau…gyvenau,bet jau nebegyvenu…nes jei buvo pirmas kartas,po kurio pagalvoji,kad daugiau tikriausiai taip nebus,tai bus ir antras,ir dvidešimt ketvirtas…priežastys tikriausiai pačios įvairiausios,o ribos išvis jokios negali būti,nes tokių dalykų negalima toleruoti-reikia iškart pasakyti “Viskas”…
ka teko matyt kitur nepatiko,ka pasakyt.ogi nepatyres nezinosi,uz tai patylesiu
man tai baisu. ir kiekviena pasakytu: as nekenteciau. bet pamastykim , kiek vis delto kencia. negali zinot kaip bus. aisku jei pajauti agresija reik begt … ir kuo toliau. zmones nesikeicia.
teko matyti.Skaudus vaikystes prisiminimai.Bet kaip vertint ta fakta,jog moteris pirma pradeDavo.Vyras tik gynesi,kai tarkim i ji skrido siurblys.Tai kuris kuri muse?Jei moteris nesielgia kaip dama,tai vyrui nera jokio reikalo buti dzentelmenu.Arba gali iseiti,bet gal pamoka i nauda?Zinoma yra ir agresyvuma kultyvuojanciu monstru.Tox yqa ju gyvenimo hobi,nekontroliuja saves.Tokiem iskart Adjos
Smurtas yra gerai
Negaliu net skaityt apie tokius silpnaprocius …
Raganele,apie kokiu silpnaprocius ?Apie tuos ,kurie taip elgiasi ar apie tuos ,kurie leidzia ,kad su jais taip elgtusi ?
apie psichologini? fizini? ar ta ir ta? Psichologini patiriu vos ne kas diena, bet jau nebekentesiu…Tokie nesikeicia…
okoks smurtas yra riba? toki klausima daznai uzduodu sau as? moteris sako ai cia nieko baisaus stumtelejo, pagriebe smarkiau argi cia musimas. melyniu juk ner? o kas mato tavo melynes sirdyje? manau cia ir visuomene kalta, tei kurie turetu palaikyti isiskyrusiai moteris. isivaizduokite situacija moteris ka tik pagimdziusi, vyras dar skuron ilupa ir tu isikirk eik i gatve ir pragyvenk uz 280lt. o paskui mes dar skundziames kad asocialiu seimu padaugeja. gal tai turetu pamastyti kai ispresti musu didziavyriai? uzjauciu ir palaikau tas moteris kurios atsiduria tokioje situacijoje. styprybes joms
matomai dar neesi nuo nieko gaves. bet patikek dar visko gali buti. geriau patylek!
Esu tai patyres ty ir dabar ji kenciu kiek tai turi testis?Neisivaizduoju
jei rimtai tema aktuali bet saukia visur apie tai o niekas ir nesikeicia ir nepasikeis nes ne tik kad nemasto bet ir kaskiek yra manau protiskai atsilike kad kenciant smurta gyvena tol kol viena diena neatsiduria ligoninej… ir vel toliau gyvena…
Mane mushdavo vaikysteje uzh gautus dvejetus
siaubas …as pries zmona bijau atsiraugeti skaniai o cia…
mes Tave isgelbesim
xi xi xi…tai tave zmona lupa ???
…