Sms bomber!!!

Sms bomber!!!

Sveika hebrike, tikiuos sia tema aplankys keli tukstanciai nariuŠypsena Ne is ties noriu paklaust, ar dar yra veikianciu sms bomberiu, kaip kad is t2 per ********@tele2.sms.dk eidavo… Ar dabar dar yra kokiu budu??? Alus(bAlus

Prikaupk onej ir bombink! Cha cha

buvo mozaika Šypsena siaip ir 10000 galima issiust buvo

oo krc sms bomberis tei geras zapadlo!;]
krc davai kas zino kur gaut ?
kazkada ieskojau tei veikiancio neradau
Liūdna(

Ir gerai kad nezinot Gerai Daugiau tokiu kaip jus - daugiau problemu Blogai

Taip per tokius kaip jus sms bomberius…uzdaro geru saitus…kur galima nemokamu sms issiusti…Piktas

Nu ble… Ir vel prasideda… jau gi visi buvo pamirshe tokias temas. Negi vel reix aishkint, kad baigesi tie laikai? Piktas

Žmpnės kam jums duotas telefonas žaisti ar normaliai naudotis???

Sakot, problemos per mus, o ka daryt, jei kokiai mergai tevai netycia teli nupirko, ir majekina, per para apie 300 majeku? Kaip sutokiom manijekem elgtis? LiūdnaLiūdnaLiūdna

tam yra klientu aptarnavimu skyrius Šypsena Paskambink ir pasakyk situacija, kad tox ir tox nr tau neduoda ramybes, tada jie patikrins ir greiciausiai kad uzdraus tam nr tau prisiskambint Cha cha

Argi? Jie tik ispejimus kazhkokius siunchia, kiek mano ausis pasieke. O mano patarimas butu tokiom mergelem, kurios yra itarimas, kad gali majakint, neplatint savo tel nr ir psio. (Labai lakonishkas sprendimas, aishku Cha cha)

[/quote]

Argi? Jie tik ispejimus kazhkokius siunchia, kiek mano ausis pasieke. O mano patarimas butu tokiom mergelem, kurios yra itarimas, kad gali majakint, neplatint savo tel nr ir psio. (Labai lakonishkas sprendimas, aishku Cha cha)

[/quote]

Nu su tokiu sprendimu ne kazin kaip ispresi sia problemike Cha cha
Bet po ispejimu ateina uzblokavimas.Pabandyk ir suzinosi Gerai Jau girdejau pora tokiu atveju kad uzblokavo uz tokius dalykusKietasMirkt

O tokios mergytes is draugiu pavirtusios i priesus neatstoja… Bite, omnis gal ka ir darytu, yik ne t2…LiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdna

[/quote]

Nu su tokiu sprendimu ne kazin kaip ispresi sia problemike Cha cha
Bet po ispejimu ateina uzblokavimas.Pabandyk ir suzinosi Gerai Jau girdejau pora tokiu atveju kad uzblokavo uz tokius dalykusKietasMirkt

[/quote]

Nu jei taip tai rulezzz… Reix kada ishbandyt, bet kad jau tu majakintoju nebeturiu, kazhkaip praejo tie laikai man. Šypsena

Nu nzn, ka tau chia dar patarus. Shiaip manau, kad pazhais pazhais ir nustos. Zhinai gi, visi zhaislai kazhkada atejus laikui atsibosta. Kentek arba eik draugishkai visas po 1 ishshaudyk Cha cha

Tex palaukt kol vaikui nusibos barskuciai

gal ir nieko patarimas, o siaip tai jas reikia pagaut ir b l i a ishzagint kad klysos vaiksciotu - va tada zinos ka reiskia zmogu kankint GeraiGeraiGeraiTaip

Nors mane ir labai U Z P I S A, bet zaginkt per ziauruŠypsenaŠypsenaŠypsena Tobuliausias budas sms uzverst… Bet kad tai nebeimanoma, tad lieka laukt ir nekreipt demesio… Kietas

O gal pabandyk tiesiog pashneket? Gal supras tavo nepasitenkinima?