^ŠmC^ paskutiniu metu liko tik š?

^ŠmC^ paskutiniu metu liko tik š?

Jauciu spraga šiuolaikinio meno centro parodose. gal galit man paaiskint, nes paskutiniu metu nieko "šiuolaikiško" ten neįžvelgiu.Blogai Blogai Užmigo žiemos miegu? Renginiu organizatoriai užsienyje?"whats up?"
Piktas

Visi siuolaikinio meno veikejai isejo prie arkikatedros voliotis piniguoseLaimingas

Cha cha matyt, o technikos pas juos visokios keli angarai, tik imk - daryk!

ne ziemos miegas,o vasaros atostogosLiežuvis,kurios,rodos,jau baigias nuo rugsejo 12d…

Jus ponai klystat- SMC tai menu dievas su trim galvom , vakar buvau kavinei SMC ir net man konceptualiai i snuki pasiule…Buvau pakyletas ir gryzes namo visa vakara zvelgiau i Geco darba"suvys miske" kuris kabo ant sienos pas mane salia armonikos ir 2 zmonos portreto…durna buvo ta mano zmona , pabego nuo manes pas Janca o dabar Norvegijoj koncervu fabrike dirba!Gyvenimas gali tik CAPT!

man tai nesiulo, nes galiu konceptualuma instaliuot i erdvini pasikeitima ir isaukti laikinas deformacijasNekaltas

2003 m. rugsėjo 12 d. - lapkričio 2 d. Šiuolaikinio meno centro parodoje "24 / 7: Wilno - Nueva York (visą parą)" bus pristatyta daugiau nei šimtas menininkų iš įvairių šalių, naudojančių įvairiausias kūrybos priemones, dirbančių individualiai ir grupėmis. Dalyvių skaičiumi tai bus viena didžiausių parodų ŠMC istorijoje. Šalia materialių meno objektų ir daugybės ekranų su video ir kino programomis, parodos rėmuose vyks performansai, akcijos, seminarai, vieno vakaro renginiai, nuolatiniame procese esantys projektai, išeinantys už parodinės erdvės ribų į miesto erdvę, laikraščius, paštą ir t.t.
Renginio metu Vilniaus gyventojai turės ne vieną galimybę tiesiogiai įsijungti į meno projektus pačiose netikėčiausiose situacijose - pavyzdžiui, apsipirkinėdami supermarketuose, perskaitę netikėtą užrašą ar suradę pamestą daiktą. Ne vieno projekto sėkmė priklausys nuo jame dalyvauti panorusiųjų aktyvumo. 24/7 projektas nesiruošia keisti visuomenės, bet ketina inicijuoti tikslingas mini-bendruomenes, tokias, kaip, pavyzdžiui, Jennifer Alloros ir Guillermo Calzadillos "Vilniaus filmo" kūrėjų grupė, kurių tikslas – kūrybiškas gyvenimas. Jau šiuo metu įvairių interesų ir skirtingo amžiaus vilniečių savanorių grupė kuria filmą apie savo miestą, kuris bus demonstruojamas parodoje.
Šioje parodoje svarbūs bus ne tiek meno objektai, kiek ryšių, krypčių ir santykių kūrimas. Kai kurie parodos dalyviai (16 Beavers Street Group) gyvens Vilniuje daugiau nei mėnesį, bandydami sukurti savo filialą Vilniuje. Projektas yra iš principo atviras ir decentralizuotas - pvz., kuratorius Dean Daderko (Parlour projects) buvo pakviestas į Vilnių atvykti susipažinti su vietos menininkais, kuriuos vėliau pakvietė dalyvauti parodoje drauge su niujorkiečiais.

Neverk,zmogau.Jansas myli viska kas juda.Kas nejuda,pajudina ir ishmyli.O po to parduoda i Norvegijos konservu fabrika.
Aplamai,meno pasaulyje visi kaip viena seima.Apkabinimas

mini papildymas: smc parodos atidarymas rugsejo 12 diena bus net su roko koncertu, o tusas, kiek teko girdeti, gali ir uzsitesti. o daugiau apie filma vilniaus garbei galite pasiskaityti http://www.ore.lt

Siuo metu vyksta nebloga paroda.3 viename.Viena ish ju Gediminas Akstinas “mokytojas” Siulaw aplnkyti!!!