smaugliuks-sliekiuks

smaugliuks-sliekiuks

va kokis mazytis buvo: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/161.2 74942.727…-=(2091108403](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/161.274942.727…-=(2091108403)

as savaji toki deja ishkepiau…

Baisu kaip suprast ishkepei? Pavargęs

norėčiau ir aš tokį grožį rankose palaikyt Šypsena

N0t4U, tikras malonumas toki padara rankose laikyt Taip mane tai jie pakeri savo groziu ir lankstumu… Girtas

zinodamas kad jiems geriau vesiau nei karshciau vistiek palikau saules atokaitoje… zinojaukad butent jiems kenkia toks karshtis… blogai paskaiciavau kad tuoj atsisuks sheshelis ir per kelias valandas ishkepe tiesiogine to zodzio prasme mano laibauodegis…

aishq… labai gaila grazuoliuko… Nežinau

nelabai gaila… kam gailetis to ko nebepakeisi? tiesiog riekia nebekartoti otkiu klaidu…

na man tai butu gaila… Nekaltas

bet gailesieni ar negailesieni jis nuo to neprisikels… blogai as primeciau ir suale shviete jam ilgai… dar priesh tai pagalvojau kad reikia perkelti… bet pamaniau kad tuoj atsisuks sheshelis… o ten apgaulingai taip… tai vat… na gyvaciu ir taip netruksta man… ishtikro dabar turiu ko noriu… ko norejau ir znnau ar noriu kokio naujo gyvuno… turiu didele gyvate… turiu dideli drieza… ;] dabar nebent voru kolekcija noreciau praplesti… ar koki skorpa nauja… ;] bet ish dideliu nebereikia nieko…

na gailestis zinoma neprikels, bet vistiek gaila grazaus gyvuno… o va ash dar noreciau gyvateliu… ale ner tam galimybiu, bet jei kada bus tai tikrai isigysiu Laimingas

Tikiuosi atsiras galimybių,galėsiu įtaisyt kokią Mirkt Cha cha

tai jei atsiras galimybiu tai noresiu ne viena Cha cha bet tada jau reikes ir pora sheimu ziurkiu uzsiveist Cha cha