Smartphon`u dvikova

Smartphon`u dvikova

idomu bus kautyniu paziuret Cha cha

Kuris Jum atrodo geresnis ,kuri jus pasirinktumete. Radau abu uz panasia kaina , 3250 naujas (taciau su LV garantija ,nu kaip ir be jos Cha cha ) , n90 pilnas komplektas su garantija . Kurio baterija geresne ?

Man asmeniskai labiau N90 patinka Gerai. Jis ne muzikinis (3250 iki N91 dar toli), nera FM, ekranas geresnis, kamera irgi geresne. Dizainas - skonio reikalas. Man N90 Myliu. 3250 9.1, N90 atrodo 8.1.

Dizainas man n90 irgi patinka Šypsena . kuriam 9.1 ar 8.1 kolkas daugiau softo ,kazkaip symbian`a senai beturejau ,tai atsilikau Drovus nuo pasaulio

8 symbian’ui KOLKAS daugiau softo P.S. jau nebejuokingos darosi tokios foto… :v

As juokingo irgi nieko nematau Nekaltas ,tiesiog prasau pagalbos zmoniu . Visgi geriau ,nei visa laik ziureti kazkada pasirodisancius modelius, arba meninko su puikia motorola Cha cha foto stebuklus ,bei paparacinius sugebejimus

mano nuomone funkcijom n90 geresnis, bet seip imciau 3250 Gerai

ir laimėtojas - Sony Ericsson m600i Šypsena kadangi ne plyta Liežuvis~

imk n90

As sakau, gal GSM Klubo logotipa reikia pakeisti i MOTOROLA L6 owiz garbei?

O kodėl nepakeitus? Laimingas

Ež[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/463.430084.24…-=(8953 08946](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/463.430084.24…-=(895308946)

Maciau jau tas visas Juokiasi. Del to ir sakau Gerai. Man tuoj prades sapnuotis L6 Juokiasi.

aš kalbu apie postą kur citata. Man į privatą parašė Juokiasi

Dar geriau. To neuzmaciau Juokiasi. Nu bajeristas Gerai Juokiasi Juokiasi.

N90 grybas kazkoks, 3250 Gerai nors ir nekenciu nokiu Liežuvis

Nusipirkau 3250 Šypsena . Pardave tokia moteris , pasirodo buvo laimejusi snickers loterijoje . Gavau latviska garantija ,kaip ir be jos . Taciau gavau 3250 expers music (1gb korta pakuotei ) . Tiek ziniu