*Smailai*

Smailai

Gal kas galite nukopintu smailu(ikoneliu) reiksmes man i privata??.. Ta prasme, pavyzdziui: Šypsena = sypsena. Aciu is anksto.

Tai negi niekas negalit?..

Ignoruoju=šikna

mimi, ana prašė in privatų jai parašyt Taip

galim galim, juk nusiunciau Taip

mėta tai tegul privačia žinute ir kreeipiasi Pavargęsp.s. aš perlauju Piktas ir vėl perlazzzzzzzzz Girtas

Labai aciu, bet turbut mano telefonas prastas, to privato su smailais neatidaro. Liūdnas vistiek dekui uz pastangas.

Perlai man nerupi!!! Man reikejo ikoneliu reiksmiu.

mimiz - baik perlaut Cha chao siaip normaliai prisesk prie pc ir psiziuresi,nes jutikrai nemazai yra Nekaltas

o man rūpi perlai Piktas ir vėl perlazzzzzzzzz Girtas

mimizai, tu juokauji - į privatą? Pažiūrėk kiek žmogų čia užsiregistravę. Kol į visus privatais kreipsis, tai ir pražils anksčiau laiko Pavargęs

sūnau kai aš būsiu banginis tai ir pabaigsiu Cha chair vėl perlazzzzzzzzzz Girtas

Mėta, o tai ko jai temoj netinka visos ikonėlės Nekaltas ??? Jeigu tekste įrašysite simbolį, jis pavirs ikonėle: Šypsena Mirkt Juokiasi Cha cha Laimingas Kietas Tūsas Apakęs Liežuvis Nekaltas Girtas Flirtas Baisu Drovus Širdis Sudužusi širdis Lūpos Gėlė Moteris Vyras Myliu Laiškas Telefonas Dovana Bučkis Taurė Alus Kava Taip Ne Gerai Blogai ??? !!! Žvaigždė Liūdnas Žliumbia Piktas Kanda Pavargęs Nežinau Veee Apkabinimas Labas Nustebęs Kiaulė Ignoruoju Angelas Niam niam

perlazzzzz

AAA! nu tada s noriu buti dievas - nebedaug tu perlu truksta - tik apie 23 000 Cha cha