smagu..

smagu…

kas ce vyksta? Paplepėkim

paukst ir tik pajunti, kad vairas sunkus… tada beleika dziaugtis ,kad tai nutinka dar Lietuvoj Ufff

Stiprintuvo dirzas ? Man kazkada is kauno i vilniu atvaziavus link vakaro (i kluba varem) nuluzo kronksteinas siurblio tvirtinimo nuluzo ir irgi dingo stiprintuvas. Tai smagu buvo sukiotis po vilniu be vairo stiprintuvo…

prisimink sovietu laikus, kai visi be stipreku vazinejo Šypsena

Yo, argi čia problema? Juk ne variklio diržas Cha cha

man rodos masina kuri pagaminta be stiprintuvo turi daug lengvesni vaira nei masina su sugedusiu stiprintuvu.

Kam jis reikalingas, tas vairo stiprintuvas? Nekaltas ziureti i ankstesne foto.

gal ir ne problema… kol akumas gyvas, nes tas dirzas kaip zinia suka ir generatoriu Taip …beto man trukes dirzas kazkaip sugebejo ir stabdziu vakumine slangute nutraukt Cha cha

youtube.com/watch?v=pCeNM4kh-Hs&feature=player_embedded pribrido Nežinau

calliper - man atrodo , kad cia surezisuota Šypsena

gali but, nes kazkaip labai drasiai taip vidury dienos isvezt Nekaltas anyway, tokios pabaigos nesitikejau Šypsena

calliper - tas gezas kur x`a vairuoja yra aligarhh ar kazkas panausaus, veda laidas apie masinas youtube Šypsena

Surežisuota ten, yra pilnas video kai jie atgal grįžta.

jei masina isvis be vairo stiprintuvo, tai dar visai norma, o vot jei sugedes, tada jau ziauriai sunkiai

pas mane isvis nera stipriako Gerai esu atkociojas raumeni todel visiems bangoje duociau i snuki, isskyrus rm ir zaica Piktas

Korejietis, panasiai taip ir yra. Turejau vienus metus identiskas VW Lupo. Viena 1,2 TDI 3L 3 cil. dyzelukas BE vairo stiprintuvo. Kita berods 1,6 dyzelukas 4 cil SU vairo stiprintuvu. Skirtumu praktiskai nesijaute. Nebent vietoj sukiojant, bet sunku pajaust buvo.

trulikui dar nemanau ,kad duotum…

Raimukas - ka tik atsidurei pretendentu saraso virsuje, uz abejones Cha cha

Tai mes visi tuoj susirinksim ir tau i Apsvaigęs duosim. Mes juk su vairo stiprintuvais, tad nebijok, kad musu daug bus Cha cha Mes juk silpni Cha cha