Slkiabulke
dengiam ta toi toi nesusipratima
Ir liksi vienas su komentaru, kaip Vin’as
tai as to ir tikiuosi nors viena karta su vienu koentaru vietoj simto vis ziuriu ziuriu i foto ir kaip galvoju kaip gali e61 atrodyti graziau
e61 grazesne darosi vien apie civilinius variklius pradejus kalbet ir lygint 31.media.tumblr.com/tumblr_magpyjZkUW1qmo21to1_500.jpg
ir dar is baisiausios puses foto … uzpakalio
dr, E61 dizaino prasme
Tomas>tai kad ir e60 baisus,bet kas is to,vistiek audelei dave paciulpt…nonsensas
pamenu,kai tik isleido e65 ir veliau e60,puse interneto uzkalinejo langus bmw fabrikams,bet va bbi,kuo baisesnis,tuo labiau perka
e60 ir e61 tai tos auto, kurių tikrai niekada nepirksiu Man jų išorė gal dar ir pusė bb, bet jau vidus tai baisus
Tas po jų einantis BMW jau
visomis prasmėmis
nu man e61 visai px nx, tas nuorodoj isvis kosmosas
vaziavau sian kaip tik paskuj balta e61, toki aptriususi ir purvina, tai bl tikrai maniau , kad ten koks 1992 wagonas
audelai universalus sekas kurt geriau, sunku paneigt. Bmw universalai tokie
Faktiskai visada nusileidzia sedanui. Ko nepasakysi apie audelas.
honestjohn.co.uk/imagecache/file/width/640/media/3312369/BM W%203%20Series%20Touring%20%284%29.jpga sito jau gera
dar fazenda pasistatytkpries tokiperkant
hondosNacialnyka>siaip is esmes ir taip ir ne,bet audele a4 ta iki04m sedanas tai kakarieku,lyginant pries univermaga Mr>nu dar pora metu palopysiu fazenda,parduosiu ir igriausiu tokia troike
dr, a jai sitie nupiGz iki logiskos kainos static.mensup.fr/photos/20679/essai-honda-accord-22-i-dtec-180- ch-type-s-accord-magistral.jpg
Hnacialnyka>nesu vaziaves,is fotkiu ok bet mane labiausiai liudina,kad honda prarado ta savo sportiskuma ir po truputi tampa tajuota