-=SLIPKNOT=-

-=SLIPKNOT=-

Sveiki…
kuris jums is sios kompanijos albumas labiausiai prie sirdies?
man - "clan" nes jame yra tokios dainos kaip spit it out ir switch [;

Man tai sita kompanija popsas ir nieko daugiau.

del skonio nesigincijam… bet jei SLIPKNOT - popsas, tai Merilyn Manson tada raudonkepuraite [;
nors siaip galetu jie biski sunkiau varyt… \=

Is viso kas do sh… ta grupe?

slipknot popsas kaip ir marilyn manson

Na dabar as jum paaiskinsiu kaip yra is tikro…Mirktslipknot pirmas albumas buvo pats geriausias,tada dar ne popsas ir nekomercija!!Taipo antras albumas jau komercija…na ka padarysi jiems irgi gyvent reikia…o siaip ne popsas tik tiek kad komercija…Kietas o marilyn manson irgi komercija dabar yra…bet cia irgi nepopsas tiesiog komercja…Aš nekaltas siaip visu ggrupiu senesni albumai buna geriausiTaip

hmm tai gi wisada senos dajnos - geros dajnos… bet "lowa" albume yra keletas ir geru gabaleliu…

akivaizdu, kad jus jaunimas biski maisot muzikos savokas [;

Nu jei tiksliau issireiskus tai popsas su fuzuotomis gitaromis Šypsena

Ir absoliuciai nesutinku su tuo kad kuo senesni albumai tuo geresni o grupe toliau nupopseja… Jei tas kuris rase pats klausosi tokias grupes tai nereiskia kad taip buna visa laika Šypsena

sakykit kad tai popsas ir bukit "tikrieji kietieji metalistai" bet slipknot yra pakankamai sunki grupe atliekanti METALA savo stiliumi, originalisi, savitai ir labai profesionaliai.

people=shit
purity
the shapeGerai
ir t.t.

[quote]
savo stiliumi, originalisi, savitai ir labai profesionaliai.

Skamba kaip kekshes apibudinimas. Ir prie ko chia ‘tikras kietas metalistas’, jei vos uzhdejus ju gabala, pro koloneles ima verzhtis amerikietishku plastmasiniu hamburgeriu tvaikas?

Slipknot jega grupe… jie geriausi pasauly… siaip man geriausias yra "platinum collection 2003" visi geriausi gabalai yra…

vasarą prieš miegą klausydavau-
visai neblogai grojaŠypsena

Wait and bleed viena is geriausiu. Gerai Nors man be ju dar ir "system of a down" patinka. Tiesa, stilius ne tox pat.Laimingas

em, šitą taip pat vasarą prieš miegą klausydavau
nieko daugiau ir neturėjau apart /ella fitzgerald/
Šypsena
people=shit visai niekoNekaltas

KLAUSYK BLT! gali juos vadint ne popsu, jei tau tai labai patinka, bet jau METALU!ApakęsPiktas cia tai jau virshune!PiktasKanda

hmz nelaikau saves tikraja kietaja metaliste, as tik siaip metaliste.Cha cha slipknot slamstas man pasirode:/ nznau kodel, nepaaiskinama, bet as isklausiusi vos kokias 3 dainas pajauciau jiem tokia antipatija, kad sunkuir aprasyti. tai buvo labai senai, bet iki dabar nuomone nepasikeite.

Jauciu ju muzikoj daug komercijos,kaip ir mansono muzikoj…
NEpatinka man Ne

nu man jie patinka…turiu tik Iowa albuma