Skubu :. Problema updeitinant ish winme i winxp

Skubu :. Problema updeitinant ish winme i winxp

Tika issirasiau winme kad galeciau pasidaryt xp.Tai pasidariau winme poto turiu kompe instalus ir updeitinu.Ten liko kazkur gal 50min.Tipo reikia kad kompas persikrautu,persikrove ir poto ten raso.

[quote]Setup has determined that drive C: corrupted cannot be repaired.
[/quote]

ex, eiline problema, wel antri winai rasomi i ta pati diska, pasiieskok kitose temose, jau buvo apie tai sneketa

keli variantai, formatuok diska, arba trink likusius win failus ir daryk clean instal
Shiaip reikejo daryti upgrade, ir nebutu viso shito marazmo Aš nekaltas

as nesirasau nauju windowsu.AS JUOs upDeitunu.Pagal mane jei darai 2 windwos reik i kita diska.O jeigu updeitini tai darai ant senu windowsu.Nu
as taip galvoju.

Tame ir yra reikalas,kad as upgreida dariau.

bliamba ar negalit normaliai instalint windoze. Pasiimkit normalu kompakta ir suinstaliukit per dosa windousus. Nereiks jokio apgreido daryt.

"bliambatttt…o ne bliamba cia turejo but." Liežuvis
vienu zodziu patarimas - jokio apdeito nedaryk. Paprasciausiai iskart instaliuok XP. (S)

bliamba bliamba bliamba bliamba bliamba bliamba bliamba , o ne bliamba Liežuvis

a jo nemaciau. bet ty krc Šypsena kodel wisi taip lamiskai irasineja winus? brr, uzsibootini kompa i dos’a, ishtrini senus winus, tada rasai:
%wininstallsource%\i386\winnt.exe
ir psio, nu dar jei susirasu smartdrv.exe pasileisk, kad greiciau irasinetu nes kitaip amzinybe lauksi Šypsena

P.S. %wininstallsource% yra vieta kur tawo winu install sedi, jei cdrome tai pvz e:\i386\winnt.exe. nu tikiuosi pagavai kampa :] nors x** ce paimsi jei nznai nieko =]

nu ****ets korektura daroma. Normaliai nusikeikt negaliu. Blyn.

Plet Plet Plet Plet Labas

Nereikia pykt. Upgreidas turėjo praeiti gerai. Viskas normaliai padaryta. Nepasisekė ir viskas. Kietas

ne paprasčiau būtų iš to cd pasikrauti? nereiktų nieko rašinėt Šypsena

monstras, ne visi cd turi toki boot option! atsimink Šypsena

Ne is hdd greiciau instaliuoja Šypsena

visada galima ji pasidaryt Šypsena arba gaut…

tai va zodziu …draugelio mircoje paklausiau,jis man viska detaliai isaiskino ir instaliavau xp is doso.Biski pamete erroru tipo neranda kaip kuriu failu.Ar taip jums pasitaiko?

nu tej jej neranda kai kuriu failu, reiskias corrupted installas :]