Skraidanti lekste suniui

Skraidanti lekste suniui

Rytoj bus vieneriu metuku mano sunytes gimtadienis, taigi noreciau jai ka nors padovanoti. Ji energinga dalmatine ir jai reikia daug sportuoti. Pries kelis metus Rimi prie Darling maisto sunims kaip prieda maciau skraidancia lekste. Gal kas turite toki daikta? Ar suniui patinka su tokia lekste sportuoti? Ar skraidanti lekste suniui skiriasi nuo skirtos zmonems? Kur tokia lekste isigyti?
Stai keletas klausimeliu, lauksime atsakymuMirkt

Aš turiu skraidančią lėkštę ir mano vokietis tiesiog pamišęs dėl skraiduolės. Net pagalį ir kamuoliuką išmaino į ją Juokiasi
Bandžiau žaisti su plasmasinėm lėkštėm (kaip ir Darling dovanoja), bet šuo gaudydamas ją susižeidžia nasrus, dantenas. Pastebėjau, kad po kurio laiko jis nebe taip energingai ir drąsiai gaudo ją.
Iš Danijos parsivežiau medžeginę lėkštę - padariau pačią nuostabiausią dovaną savo šuniui. Jis ją drąsiai ir aktyviai gaudo dar ore. Ir vis prašo mesti dar ir dar, kol visai nukrenta nuo kojų.
Tai puikus būdas šuniui išlieti energiją Taip

O Lietuvoje tokiu leksciu nera? Ir kiek kainavo lekste is Danijos?

LT zoo parduotuvėse tokios lėkštės neteko matyti. O parsivežta iš Danijos kainavo apie 20 ar 25 Lt, dabar jau tiksliai nepamenu Šypsena

mačau Kikoj kažkada skraidanti lekštė buvo, kaina, nei daug , nei mažai 40 litųApakęs

Kiek zinau, tai Amerikoje rengiamos sunu varzybos su skraidanciomis lekstemis.Ten sunys varzosi, kas graziau ir greiciau ja pagaus.

O tai ne flaibolo varžybos???

Ten buvo medžeginė lėkštė???

Riteika, paaiskink man truputeli apie ta medziagine leksteDrovus Kaip ji skrenda, is kokiu medziagu yra pagaminta?

Apvalios formos plasmasinis vamzdelis aptrauktas tentine (bent jau labai panašia) medžiaga, kuri ne daug pasunkėja sušlapusi. Skersmuo 26 cm.
Skrenda ji gan aukštai ir gan toli. Bet šuniui patogiausai kai meti ją ~2 metrų aukštį į toli. Tuomet šuo turi laiko ją prisivyti ir pagauti dar skrendančia.
Šiaip tikrai nuostabus dalykas Taip

[quote]Apvalios formos plasmasinis vamzdelis aptrauktas tentine (bent jau labai panašia) medžiaga, kuri ne daug pasunkėja sušlapusi. Skersmuo 26 cm.
Skrenda ji gan aukštai ir gan toli. Bet šuniui patogiausai kai meti ją ~2 metrų aukštį į toli. Tuomet šuo turi laiko ją prisivyti ir pagauti dar skrendančia.
Šiaip tikrai nuostabus dalykas Taip
[/quote]

[/quote]

Kai taip ja isgyrei, tai dar labiau uzsinorejau…Ir kaip man dabar gaut toki daikciuka…?Nekaltas

http://www.senukai.lt/Lithuanian/sss_prlist.asp?dns=2&kod=00005064
5172

tokia lekste gali suzaloti snuki?

Mano patirtis rodo, kad taip.
Po žaidimų jam viusomet kraujuodavo dantenos. Be to, kaip jau minėjau, jis ne taip entuziastingai ją gaudydavo.

Kur ją gauti nžn Ne
Gal būnant nagingam žmogui būtų galima pasigaminti pačiam Nekaltas Nes apžiūrėjus manąją peršasi išvada, kad tai nebūtų labai sudėtinga. Svarbiausia turėti tinkamą plasmasinį vamzdelį, 1-1,5 cm skersmens.

Mano šunys turėjo paprasčiausią pigią lėkštę ir labai mėgo ją, bet turiu pripažinti, kad ji nėra saugi šuniui. O gaila… Štai vienas "fotoreportažas" iš senų laikų:
http://www.dog.ru/index.php3?mode=7&id=33418

jo atsimenu turejom ir mes tokia lekste, bet aplinkui buvo ne plastikinis vamzdelis, o kazkas tai kito, kazkokie tai rutuliukai… Mano spanieliui labai patiko su ja zaist, bet va atsitiko beta ir ezere bemetant eme ir nuskendo… Liūdnas Bet is kur mes ja gavom tikrai neprisimenu…

flyball tai varzybos kur reik ant greicio atnest kamuoliuka, prabegant atstuma ir sokinejant per kliutisŠypsena

is karto gal ir nesuzalos, bet man atrodo kad tokia lekste suo greit sulauzys, be to ji tokios formos, kad tiesiog suo negales jos pagaut, ji suniui nasruose nesilaikysCha cha

tiesiog suo negales jos pagaut, ji suniui nasruose nesilaikysCha cha

[/quote]

oj nulaiko nasruose tik baisiai juokingai atrodo… o beto taip dantis priekinius gali issilauzyti…Baisu

Turim tokia lekshte… ja ir pachiam butu galima pasidaryti : reikalinga tvirtesne medzhiaga,bet tuo pachiu ir pakankamai minkshta;krashtus reikes uzhlenkti 2-3 sm plochio,uzhsiuti palei krashta,bet palikti mazha tarpa ,pro kuri butu galima supilti tokius mazhus plastmasinius ‘‘karoliukus’’(kuriais dabar pildo minkshtus vaikishkus zhaislus Kiaulė ),arba ryzhius ar zhirnius … patikekit,tokia lekshte laaabai gerai skraido ir yra nepavojinga zhaidejams … sekmes Labas