Škotija - Lietuva per TANGO TV

Škotija - Lietuva per TANGO TV

Spalio 11 dieną, 16.50 TANGO TV tiesiogiai transliuos paskutinį oficialų Lietuvos nacionalinės rinktinės mačą su Škotija.

Taip pat TV 3 spalio 25 dieną planuoja parodyti lemiamas A lygos rungtynes tarp "Kauno" ir "Ekrano".

Gero fulioko kas gales matyt rungtynes
Liūdnas

Reikes pasistengti pasiziureti Gerai

Būtinai reiks paveizėt…ApakęsApakęs

geras! ash tik wakar skaichiau programa kad niekas nerodys fulios! ir jau ruoshiausi per "viasat sport" zhiuret rungtynes (ten problema kad norvegishkaj komentuoja Liūdnas )! shitos rungtynes vieninteles kurias jie gyvaj rodys! taj jau su draugajs buwom susitare kad pas mane zhiurim!Šypsena

Nu maciau reklamas kad rungtynes Skotija-Lietuva tiesiogiai rodys toks kanalas "sport 2000" ar kazkas panasaus , neatsimenu. Kadangi Tango tv ner galimybes ziuret ,tai gerai bus ir uzsienio Šypsena

jo labai gerai kad tango rodys, nes as taip pat jau planavau ziureti per viasat sport. taciau per si kanala bus taip pat tiesiogiai transliuojamos rungtynes Turkey-EnglandGerai

Atliksim pareiga Tevynei, o paskui galesim ir tikro futbolo paziuret Šypsena

O kaip del jaunimo rinktines?

nezada rodyt, o juk tokios svarbios rungtynes…Piktas

shiaip ash taj net labiau norechiau kad rodytu jaunimo rungtynes negu nacionaliniu rinktiniu! wis del to su daug daugiau emociju butu galima zhiuret! Taip

asmeniskai man jaunimo rinktine zaidzia ir geriau ir graziau gaila netex pasigrozet
Liūdnas

jo, beto jaunimo rinktinei atstovaus ir is Vyru pasiskolinti D;Cesnauskis ir Stanke, butu tikrai idomu pamatyt kaip atrodys jauniaiLiūdnas

Jeigu Stanke tai Stankevicius tai nuo kada jis pasiskolintas is Nacionalines rinktines JuokiasiJuokiasi

na juk atstovavo ne karta nacionalinei, o dabar zais uz olimpine
LiežuvisTaipKietas

Gerai, kad rodys tiesiogiai tai reiks pasiziuretCha cha

Tai jis jau senai uz nacionaline rinktine zaide Baisu.Tu nematei ar ka jis jau keleta kartu uz olimpine yra suzaides Liežuvis.Tai nemanau kad tai reiskia kad siom rungtynem ji pasiskolino is NT Mirkt

Reiktų žiūrėti kaip per reklamą,ant pečių užsilipus škotuiŠypsena

taip, whatever…

nekantriai laukiu kaip suzais lietuviai su skotais. o del lygos rungtyniu, man jau sis sezonas pasidare be rysio, nes prasidejo ne zaidimaso rungtyniu pardavinejimas, tai, manau,kad nekelia musu prestizo.