Skola.
Mano pazystama buvo. Jam is afrikos kazkokiu nesamoniu siunte mazdaug 3 kartus per metus. Bet jam nereikejo nieko moket. Tik atseit reikejo pervest bapkes. Ir tiek.
O laiskai registruoti?Kad gavai yra paste parasas?jei taip,tai eini ir susimoki,jei ne-nieko tu negavai.
nieko nesupratau
Buvo ir man toks atsitikimas su medicinos enciklopedija, tik prie ju dar dantu sepetukus dovanojo na mes uzsisakeme ir galvojom, kai gausim dantu sepetukus nutrauksim sutarti…bet duotu telefono nr niekas nekele, o adresas tai pasto dezute…ir mes kaip ir nebegalejom atsisakyti…
o grasinantys laiskai vis ejo… Teko aiskintis savais keliais ir kai galu gale susiradom adresa ir telefona, tai jiems maza nepasirode, nes kaip paskui issiaiskinom jie tai nelegaliai dare… ir mes jiem nieko nemokejom
Norejau pkalauti kur gauti informacijos apie tai kai gauni skolos rasta is firmos kuri tau siuncia visokias korteles iš gyvunyjos pasaulio,nors tu jai nemoki pinigų už tą siuntimą ir tu kortelių kainos vis kyla,ir be jokio perspėjimo.Ka daryti jei galite patrkita.Aciu is anksto.
tai jie tas korteles siuncia, nes esi tas korteles pats uzsisakes? jeigu taip, tai reikia sutarti skaityti, kokios ten sankcijos ir proceduros numatytos, jeigu nori atsisakyti sios paslaugos. ar jie savavaliskai siuncia tas korteles ir praso uz jas apmoketi, nors cia tai visiska nesamone? tokiu atveju siusk juos ir viskas
na ZINAI MAN JAS SIUNCIA IR TIEK O SUTARTIES PASIRASYMO JOKIOS NEBUVO TAI VA IRGI KAS KEISCIAUSIA,KAD MANO PARASO NIEKUR NERA.
tos korteles… nius cia toks pinigu viliojimo budas. tipo labai grazu ir naudinga… buna su gyvunais, buna su receptais, buna su mashinytem. tipo uzsisakai. pirma atsiuncia nemokamai… po to sekancias atsiuncia kartu su saskaita. jei patinka - susimoki - jei ne - atsisakai ir siunti atgal. teorishkai po 3 neapmoketu saskaitu turetu nustoti siusti. jei nesi nieko pasirashes - nuskalpuot taves negali. jei esi… nius i teisma gali papulti. del pavyzdzio kitiems (nesu girdejas tokiu atveju)
o tai gal vaiku turi ? patiko aniems reklama… ir uzsisake (ankshciau tas nemokamas korteles siuntinedavo su respublika, LR priedu ir pan
Na ziani tikrai ne vaiku neturiu cia mama uzsisake bet jokiu sutarciu nepasirase.
dabar aisku, esu mates tas korteles, buvo irgi atsiunte kelis kartus gal pries metus, atseit pirmas kartas nemokamai , jeigu uzkimbi, reikia uzpildyti pridedama forma ir issiusti jiems atgal, bet jeigu to nedarei, tai nera ko baimintis antstoliu, nes tam nera pagrindo
jei mama uzsisake, tai kai sakesi, turejo perskaityt ant to uzsakymo blanko, kad jie sius tol, kol tu atsisakysi to siuntimo. taigi, jei neatsisakei, jie tau ir siuncia. taigi siulau du variantus - apmoket jau ka gavot ir atsisakyt tolimesnio siuntimo, arba jei tie vokai dar neatplesti, pasiust juos atgal, tada tikriausiai nereiks moket. (pati buvau uzkibusi ant ju su receptu kortelem) .
Kvaila ir baznycioje musa-jei uzpilde ir pasirase uzsakymo lapa,tai puikiausiai atstoja sutarti.Siulau apmoketi,ir atsisakyti tolesnio siuntimosi tame uzsakymo lape numatyta tvarka