Skirtingo alaus poveikiai
Neismanantys pasakytu - oj, koks cia skirtumas, ko prisigerei, visvien vienodai durnas , taciau bent jau man pavyko atkapstyt tam tikrus desningumus, susijusius su skirtingo alaus vartojimu, pvz. nuo stipraus alaus bambaliuose (labai retai tenka gerti) apima kazkokia durna agresija, kas man visiskai nebudinga, tamsus tirstas alus labai suletina procesoriaus darba ir kalba pasidaro leta ir nelabai risli, o stai naminis alutis, ypac is Siaures Lietuvos, pazadina nora trypti pasiutpolkes ir dainuoti ivairaus padoruma dainas
Gal jus ka nors panasaus pastebejot?
nu kad pvz nuo Ice pasigert neimanoma
Nuo bile kokio alaus prie labiau nei yprasta panesa
nu tai kad ice tik vaikam gert
pastebejau tik tai, kad kvietinio/balto kad ir deze isgerus kita ryta nejauti jokiu pasekmiu…
Eik tu sau nuo balto ir jokiu pasekmiu Nezinau galva i visas puses vienu metu buvo tempiama, daugiau balto tokiais kiekiais ne is tolo…
Vienas dėsningumas- nuo visų labai sisioti varo.
sutinku, iki 5 bonkiu apgirsti, o toliau kaip vanduo eina
geras pastebejimas
kas liecia del alaus, nesu pastebejes pokyciu, norsalaus daug isgerta, bet va pvz, jei degtine geriu, bunu agresyvus, brendziu, atvirksciai linksmas, samane-greit luztu
kad tai tik gerimas nescioms moterims atsigerti!
o as atradau kad naminis alutis is siaures lietuvos kazkaip neatitinka rasomu laipsniu ir shiuo teiginiu remdamasis galiu teigti kad molio ar siferiuko poveikis zymiai svaigesnis negu tiek pat laipsniu turincio parduotuvinio alucio.
nuo sviesaus apetitas prabusta, baltas belgiskas puikiai pagydo pachmela su Gordon Scotch Ale visos nuobodzios keliones sutrumpeja
man nuo silpno alaus tingu taip pasidaro, o nuo stipraus judesiukas, kartais net biski agresyvokas tampu. geriausia per viduriuka kad butu
Tingus žmogus pasidaro nuo bet kokio alaus
Is pradziu tai jis prideda jegu
Bet tik iš pradžių Paskui girtėji ir kvailėji
Pastebejau kad alaus norisi vis daugiau ir daugiau sulyg kiekvienu isgertu bokalu