Skirmundas Jonas Valiulis: apklausa
Tiesą sakant, perskaičius problemos aprašymą, tikrai darosi nebeaišku, kuris vardas oficialus, kuris kieno pasirinktas, o kuris sukėlė negalavimus temos afftorei.
Škia, “otkuda v plastilin?
”
Sveiki. Kovo 12 dienos Kauno "15min" viename straipsnyje prie Valiulio pavardes vietoje Skirmanto buvo parasytas Skirmundo vardas. Pasiteiravau straipsnio autoriaus, kas cia per fokusai - ar Skirmantas ir Skirmundas yra tas pats asmuo, ar atsirado Skirmanto brolis dvynys panasiu vardu…Sulaukiau atsakymo, kad gerb. p. Skirmanto Valiulio pase irasyta Skirmundas Jonas Valiulis. Zurnalistas teisinosi pasirinkes oficialuji varianta. Bet is tiesu zmones, nesidomintys Valiulio biografija, perskaite straipsni greiciausiai pagalvojo, kad tai klaida…
Klausimas jums, gerbiamieji bitininkai: ka tokiu atveju pagalvotumete jus? Gal as vienintele Lietuvoje nezinau, kad Skirmantas Valiulis yra Skirmundas Jonas ir be reikalo kabinejuosi prie kolegu del rasybos taisyklingumo?
P.S. atsakyma i mano klausima nesivarginkite rasyti, jei:
- manote, kad ieskau problemu ten, kur ju nera
- esate skeptiskai nusiteike kino kritiku atzvilgiu
- apskritai nezinote, kas tas Valiulis
- tiesiog norite islieti neigiamas emocijas, bandydami mane "sudirbti".
Man tiesiog smalsu, taigi prasyciau i si klausima paziureti rimtai. Is anksto dekoju uz nuomones.